anyasdfghjk
Kayıtlı Üye
Selamlar. Bu soruyu direkt annem için soruyorum, kendisinin haberi yok ama büyü yapıldığından şüpheleniyorum. Annem hisleri güçlü bir kadın, gençliğinde bir kaç arkadaşıyla seans yapıp bir varlık çağırıyorlar, bu varlık oradaki dört kişinin de anlattığı üzere mutfak dolaplarını açıp kapatıyor pencereyi patlatıyor ve annem (biraz haşin biridir) bu varlıkla kavga edip yollamaya çalışıyor. Ardından dedemi arıyorlar ve dedem eve bir hoca getirtip okutup üfletiyor ve rahatlıyorlar(hepsi aynı gün oluyor). Bu olay harici bir şey analtmadı ancak son 4-5 senedir annemin huyu değişmiş gibi. Başta depresyonda vs olabileceğini hayatla ilgili kırgınlıklarından dolayı böyle saldırganlaştığını düşünüyordum sürekli psikoloğa gitmesini tavsiye ediyordum (arkadaşları ve teyzelerim de aynı şekilde konuştular) ama ısrarla reddetti. Her laftan alınıyor, sürekli çevresini bir şeylerle suçluyor itham ediyor, insanlardan uzaklaştı, sadece benimle dışarı çıkıyor onun haricinde işi yoksa evde oturuyor (ki gezmeyi sever normalde). Önceden olmayan takıntıları huyları oluştu. Ben mantıklı düşünmeye menopoza hayat değişikliklerine vs bağlamaya çalışıyorum ancak ailemiz biraz inli cinli olduğu için (anneannem önceden cinleri olduğunu söyler ne beddua etse tutar ama çok temiz kalplidir saf bir kadındır, teyzem aynı şekişde böyle. Ben ve babam da vizyon görürüz olavak şeyleri rüyamızda vs görüp anlatırız) büyü falan olabilir mi diye şüphelendim. Fikriniz nedir? Annemde büyü kötü enerji vs varsa nasıl anlayabilirim?