birine bir aşkı kabul ettirmek için

kitsune01

Kayıtlı Üye
bir cuma gecesi aşk için pembe şifa için mavi bir mumu yakın ve şu sözleri söyleyin
"lütfen ( kişinin adı) tekrar düşün .Sonuç benim acımı yatıştırsın istediğimi ver ve görürsün kalbindeki iyilik beni kurtardı tanrı kutluluk versin "
sonra mumları üflemeden söndürün ,büyünüz tamamlandı

recinal sekoot / sevgi büyüleri/
bu büyüyü denemiştim olumlu sonuç aldım
bana formu okuyup yapan kişiler için söyleyim bazı büyülerin etkisi geçidir ( mesela biber) daha doğrusu zaten ömürlük (kaşık büyüsü. vb büyüler dışında tekrarlanması gerekir) değildirler bazıları çok uzun sürelidir bazıları değildir . bu büyü yaptınızda karşı taraf size adım atar evet ama devamı sizin elinizdedir

bir cuma gecesi aşk için pembe şifa için mavi bir mumu yakın ve şu sözleri söyleyin
"lütfen ( kişinin adı) tekrar düşün .Sonuç benim acımı yatıştırsın istediğimi ver ve görürsün kalbindeki iyilik beni kurtardı tanrı kutluluk versin "
sonra mumları üflemeden söndürün ,büyünüz tamamlandı

recinal sekoot / sevgi büyüleri/
bu büyüyü denemiştim olumlu sonuç aldım
bana formu okuyup yapan kişiler için söyleyim bazı büyülerin etkisi geçidir ( mesela biber) daha doğrusu zaten ömürlük (kaşık büyüsü. vb büyüler dışında tekrarlanması gerekir) değildirler bazıları çok uzun sürelidir bazıları değildir . bu büyü yaptınızda karşı taraf size adım atar evet ama devamı sizin elinizdedir
yani okuduktan sonra keşke bu kadar kolay olsa dedimm :(

Cadılar için çalışma. Cadı olmak ve gelişmek zordur ama sonrasında ritüel kolaydır. Cadı olmayanlar deneyebilir sadece. Ya tutarsa hesabı
Link atmak yasak değilse etsy platformundan bir ürünü sizle paylaşıp yorumunuzu rica edebilir miyim? Kadının biri çeşitli büyüler satıyor ve ne yapman gerektiğini ürün bilgilerine iliştiriyor. Ben amerikada yaşıyorum bu satıcı da amerikada görünüyor. Yorumları da gayet olumlu ama bilemedim, uzaktan birisinin yaptığı yağ karışımı etki gösterir mi?

Cadı olması lazım bu kişinin.
yağı size verip aynı zaman da yapacağınız ritüeli vermesi lazım.

Yorumlara takılmayın. Yorumlar satın alınabilen bir şey. Gününüz de artık dijital olan herşeye şüphe ile bakmak ve bilgi ile güçlenmek lazım.

Geri