Birinden alınan ah yada beddua bi kişinin evlenmemesine sebep olurmu ?

Ebruuus

Kayıtlı Üye
Hani diyelimki ah aldın çocuğun birinden veya ailen beddua etti bu edilen beddua kişinin evlenmemesine sebep olurmu çıkan kismetlerim oluyor fakat ben istemiyorum hiç içimden gelmiyor yani birine ısınamıyorum sevemiyorum kimseyi

Sevememen ve istememenim psikolojik olduğunu düşünüyorum beddua ve nazar tarzı şeylerin gerçekleşme senaryoları farklı oluyor genelde diye biliyorum

Reddettiklerin yakışıklıysa daha önce yakışıklılarla kötü deneyimler yaşadın diye yine aynı olur diye korkuyorsundur her insan farklıdır insanın yakışıklı olması direkt kötü olacağı anlamına gelmez yetiştirilme tarzı çevre karakterin oluşumunda daha etkili bak mesela kıvanç tatlıtuğ aldatıyor mu sevgilisini? Eğer reddettiklerin çirkinse hiç zorlama zaten evrim seni kötü genlerden koruyor vücudun alarm veriyor sana genetik olarak uygun bir eş değil diyor bu sayede doğacak çocukların sağlıklı olmasını güzel görünmesini sağlıyor yani doğal seçilim. Çirkin biriyle evlenmek için kendini zorlarsan daha kötü olur hep bişeyler eksik olur çünkü şehvet yok tam bağlanamazsın. İlerde pişman olursun. Zamanla belki uyum sağlarsın katlanırsın ama tutku olmadan olmaz ev arkadaşlığına döner.

Evet haklı beddua tutar. Yapılan beddua sadece evlenmemek şeklinde değil evlenince mutsuz olmak şeklinde de gerçekleşebilir.
Ama bunu sadece bedduaya bağlamayın. Yani evlenmeyi istemeyebilirsin içinde büyüdüğün ailende huzur yoksa çevrendeki evli çiftler mutlu değilse. Yada kişilik yapın evliliğe uygun değildir. Bazıları yalnızlığı, özgürlüğü sever yada alışkın oldugun komforu kaybetmeye değecek birisi karşısına çıkmayabilir.
İçin ısınmadığı için evliliğe uzak olman mantık evliliğine uygun bir yapın olmadığını gösterir tabi bu aşk evliliği yaptığın takdirde mutlu olacağın anlamına gelmez.
Bazen görüyoruz çevremizde eşinin olmadığı ortamda diğer kadınların ağzının içine düşen eşine fatura hesabı yaptırıp eşinin üstüne başına düzgün bir şeyler almak için paraya kıyamayan eşi çalıştığı halde cimrilik yapan erkekler işte bunlar dışarıdaki kadınlar için para harcıyor. Evindeki rahatı bırakmıyor, ayrılırsa hazır yemek temiz ev çocukların bakımı için epey harcama yapması gerektiği için. Ortalık bu tip erkeklerle dolu. Yani kaçırdığın bir şey yok aslında.

Yukarda kişinin istemsiz yaptığı davranıştan bahsedilmiş.Bir kadının babası alkolik ve alkolik biriyle evlenmiş.Kadının kocası alkolik kocasının içkiyi bırakmasını istiyor.Adam içkiyi bıraktıktan sonra bir anda boşanıyorlar.Kadın aslında bilinçdışında kocasının alkolik olmasını arzuluyor ve bu boşanma sebepleri....

Aşık cin aşık varlık diyebileceğimiz durumlarda da bu tarz durumlar oluyor.Tamamen bir engel değil tabi.

Yaşadığım zor hayat sonucu, zaman zaman bende böyle düşünürüm.
Kesin birinin âhını aldım yada biri bana beddua etti diye çoğu zaman içimden geçer. Ama hayatın anormal olumsuzlukları karşısında bir çok emare var hangisi olduğunu tespit etmek gerekir önce..
Belki bir beddua, lanet.. belki bir büyü yada bir âh alımı veya bir musallat.. nazarı küçümsememek gerek birçok şeyin altından da nazar çıkmakta...

Yaşadığım zor hayat sonucu, zaman zaman bende böyle düşünürüm.
Kesin birinin âhını aldım yada biri bana beddua etti diye çoğu zaman içimden geçer. Ama hayatın anormal olumsuzlukları karşısında bir çok emare var hangisi olduğunu tespit etmek gerekir önce..
Belki bir beddua, lanet.. belki bir büyü yada bir âh alımı veya bir musallat.. nazarı küçümsememek gerek birçok şeyin altından da nazar çıkmakta...
Ahh evet kesinlikle katılıyorum.. ne dilersem oluyor diyen kişi usta kara büyücü çıktı, sürekli şükür edebiyatı yapan bir başkası güçlü bir negatif varlıkla anlaşmalıymis. Yani ben beddua ettim ya artık gün yüzü göremeyeceksin diyen kişiler arka planda çok farklı işler çevirip mağdur edebiyatı yapar bazen 👿

Evet haklı beddua tutar. Yapılan beddua sadece evlenmemek şeklinde değil evlenince mutsuz olmak şeklinde de gerçekleşebilir.
Ama bunu sadece bedduaya bağlamayın. Yani evlenmeyi istemeyebilirsin içinde büyüdüğün ailende huzur yoksa çevrendeki evli çiftler mutlu değilse. Yada kişilik yapın evliliğe uygun değildir. Bazıları yalnızlığı, özgürlüğü sever yada alışkın oldugun komforu kaybetmeye değecek birisi karşısına çıkmayabilir.
İçin ısınmadığı için evliliğe uzak olman mantık evliliğine uygun bir yapın olmadığını gösterir tabi bu aşk evliliği yaptığın takdirde mutlu olacağın anlamına gelmez.
Bazen görüyoruz çevremizde eşinin olmadığı ortamda diğer kadınların ağzının içine düşen eşine fatura hesabı yaptırıp eşinin üstüne başına düzgün bir şeyler almak için paraya kıyamayan eşi çalıştığı halde cimrilik yapan erkekler işte bunlar dışarıdaki kadınlar için para harcıyor. Evindeki rahatı bırakmıyor, ayrılırsa hazır yemek temiz ev çocukların bakımı için epey harcama yapması gerektiği için. Ortalık bu tip erkeklerle dolu. Yani kaçırdığın bir şey yok aslında.
Aslında anlattığın arsız karısına para göstermeyen adamların hakkından kim geliyor biliyor musun? Evlenirken 5 milyon masraf yaptıran sonrasında 2 senede bir mobilya değiştiren beyaz eşya yenileyen habire ev araba değiştiren ev araba kredisi ödeten kendi maaşını kendine harcayan adamın maaşını eve harcatan yani anlayacağın adamın cebinde beş kuruş bırakmayan, adama acımayan, çıkarcı, bencil iş bilen kadınlar geliyor. Biraz vicdanın varsa adama acırsan biraz empatiksen değersiz oluyorsun. Adam zaten yatırım yapmadım diyor bir eli hep kapıda oluyor.

Bedduayı bilemem ama sihir sebebiyle işlerimin son anda bozulduğu ve zar zor olduğunu gayet iyi hatırlıyorum. Şimdi yok Allaha şükür. Urum da söylemişti.

Geri