"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Birden Ürperiyorum Sanki Birşey Yanımda Geciyor

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BaranC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaranC

Kayıtlı Üye
Baslıktata Yazdıgım Gibi Zaman Zaman Hayır Neredeyse Hergün Sanki Yanımda Isık Hızı Hayır Ondan Daha Hızlı Birşey Geciyomus Gibi Oluyor Ve Ürperiyorum Tüylerim Diken Diken Oluyor Güclü Bir Soguk Rüzgar Tarafından Vuruluyorum Sebebi Nedir ?? Onlar Olabilirmi ??
 
Eminim bu herkese oluyordur, Ayet-el Kürsi bu işin tek ilacıdır, ne zaman böyle olaylarla karşılaşırsanız Ayet-el Kürsi'yi okuyun :)
 
Baslıktata Yazdıgım Gibi Zaman Zaman Hayır Neredeyse Hergün Sanki Yanımda Isık Hızı Hayır Ondan Daha Hızlı Birşey Geciyomus Gibi Oluyor Ve Ürperiyorum Tüylerim Diken Diken Oluyor Güclü Bir Soguk Rüzgar Tarafından Vuruluyorum Sebebi Nedir ?? Onlar Olabilirmi ??

Yaşadığınız olay çoğu kişiye olur. Varlıklar enerjiden oluşur. Ve sizde o enerjiyi hissedince titreme felan olur. :)

Kafanıza takmanıza gerek yok. :)
 
Annemin de aynı sıkıntısı vardı, kan değerleri düşmüş ve kanda iltihap varmış. İlaç aldı ve düzeldi.
 
Boyutlar arası geçiş sonucunda, kendimizin kopyası alan değiştirir ve bu alan değiştirme eğer bizim bulunduğumuz nokta ile kesişirse ortaya bazen komik bazen de korkutucu şeyler ortaya çıkabilir. Boyutlar arası geçişte, kopyalarımız alan değiştirme ihtiyacı duyar bizim gibi. Ancak onlar daha hızlı hareket ederler. Varlıklar dediğimiz melekler, üç harfliler, ifritler veya başkaları boyutlar arası çalışırlar. Meleklerin boyut değiştirmeleri ve Tanrı'nın katından inmeleri esnasında gökyüzü bize normal gibi gözükür. Fakat insanlar maddenin titreşim özelliğinden yola çıkarak bu enerji değişimlerinin- ki bir madde diğer maddenin biçimine girdiği vakit o madde otomatik olarak tepki verir, bu tepkimeler de bizim algılarımızla bazen algılanır ve bazen algılanmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst