Bir vücudda iki ruh barınırmı?Az önce bir video izledim.İki baş tek vücudlu bir bayan veya iki bayan diyeyim.İkiside tek vücudda ayrı insanlar.Açıklayabilenler paylaşsın lütfen.
Sorularınız gözümde oluştu sormadan yanıtlayayım, ahir dünyada hesaba Ruh sahibi çekilecek.. Bu baglamda tek vücutta tek ruh olur, çeşitli fiziksel rahatsızlıklar sonucu, yada hamilelik döneminden kaynaklanan etkilerle oluşan çift başlılık çift kalplilik gibi durumlar bedeni yapıya ikinci bir ruhu atamaz..Sayın Chillout,cevap evet olunca aklıma başka sorular geliyor, onları da daha sonra sormak istiyorum.
Elbette... Ancak, bu insan ruhu tarafından kendi iradesi ile vakıf olabilecegi bir durumdan çok ötedir. Konu biraz detaylı hafiften bahsetmek yeterli olur sanırım...Yanlış anlamadıysam geçicide olsa beden paylaşımı olabilirmi?
Bildiğim kadarıyla insanın isteği ile bu mümkün değil.Anladım,peki vücutlar arası ruh geçişi yapılabilirmi.Yaşlı bir vücuddaki ruh ölmek üzere olan genç bir vücuda veya yeni ölen birvücuda çeşitli uygulamalarla geçicide olsa aktarılabilinirmi?