"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir sorum olcaktı/subliminal mesaj olabilir mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dugukann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana kötü kaydedicilerin yaptığı cızırtıymış gibi geldi. az biraz da transa geçmek için kullanılan ( i-doser gibi ) müzikleri anımsattı. bir ihtimal olabilir.
ama buna en doğru cevabı sayın urum verir.

Orada subliminal mesaj yok o kesin yalnız asıl mesajı subliminal olarak sen verdin oda ayrı bir konu :D

bana o arkadaki yansımalar sadece dekor olsun diye yapılmış gibi geldi. Çok eskiden kasetlere sesimizi kaydederdik eski teypler ile.. O sesleri sonra kasetten dinlerken aynı sesler de (bahsettiğin videolardaki o dalga seslerine benzer sesler) sesimizin arkasında olurdu.

bana o arkadaki yansımalar sadece dekor olsun diye yapılmış gibi geldi. Çok eskiden kasetlere sesimizi kaydederdik eski teypler ile.. O sesleri sonra kasetten dinlerken aynı sesler de (bahsettiğin videolardaki o dalga seslerine benzer sesler) sesimizin arkasında olurdu.

Evet o dalga sesleri son video hariç hepsinde var.Zaten yeni bi sohbet çıkdığında ilk dikkat ettiğim dalga sesi var mı diye bakmak.
Son videoda baktım dalga sesi yok ya da duyulmuyor ama bu seferde başka bir ses var,duvara yansı yapan aletin sesi gibi görünüyor.
Ama o gösteri de 1 dakkalık olay,konu dünya gezegenin evrende kapladığı yerin diğer 5-10 gezegen ve güneşle karşılaştırılması.
50 dakkalık sohbetde 1 dakkalık olay ama o yansıtıcı aletin sesi veya oymuş gibi lanse edilen ses 50 dakka boyunca sürüyor.
Az bi ses de dil normalde herkes işi bitince o aleti kapatır yani rahat bi sohbet yapalım diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri