"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir sorum olcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MerlinMustafa

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.Çok acayip şeyler yaşıyorum.Şöyle söyliyim diyelim ki bu yazıyı şuan yazıyorum ister gözlerim kapalı ister açık etrafımdaki nesneleri fark edebiliyorum.Evde yalnız olduğumda kapı açıldığında kim olduğunu anlıya biliyorum.Ama sanki onların dışında başka birşey daha hissediyorum.Örneğin evde muhabbet kuşum var o başak odada o odada bieşy hissediyorum ve kuş hırçın bir şekilde sert sert ötmeye başlıyor. Sorularım :

Bu yeteneğimi ilerletebilir miyim? İlerlete bilirsem nasıl ?
Hissetdiğim o şey varlık mı ? :willy_nilly:
 
Kalp gözü açık olan insanlar görünmeyen diğer varlıkları yani cinler ve melekleri görebilirler ve gözleri kapalıyken bile görebilirler.
 
Kalp gözü açık olan insanlar görünmeyen diğer varlıkları yani cinler ve melekleri görebilirler ve gözleri kapalıyken bile görebilirler.

Melekler normal bir insana gözükmezler kalp gözünün açık olması bunun için bir kıstas değildir.Ama varlıklar için aynı şeyi söyliyemem.
 
Yazıyı yazdığınız yer odanız veya evinizde herhangi bir oda bile olsa sonuçta yaşadığınız yer. Eşyaların yerleri zaten hafızanızda kayıtlı, bilinçli olmasanız bile bilinçaltı kayıtlarınızda var. Önemli olan daha önce bulunmadığınız yerlerde bunları hissedebilmek. Ancak odaklanma ve imaj üstüne bu şekilde çalışırsanız gelişiminizde yardımcı olur. Herhangi bir objeye odaklanıp sonrada gözünüzü kapatıp şeklin üçüncü göz bölgesinde canlanmasını sağlamaya çalışabilirsiniz. Gözünüzü kapattıktan sonra sanki içerde açıyor gibi yapıp, iki kaşınızın arasınsa ki üçüncü göz bölgesine bakmaya çalışın.
Kapı açıldığında kim olduğunu anlamanız sezgilerinizin gelişiyor olduğunu gösterebilir, ancak ev halkı 4 kişiyse 1/4 ihtimali tutturmak zor olmasa gerek. Daha kalabalık ortamlarda denemeye çalışın.
Her şeyi varlıklara bağlamayın, sonuçta biz de varlığız başka canlılar için. Örümcek bile enerjiden oluşur ve titreşim yayar. Ayrıca zaten varlıklarla aynı boyutta yaşıyoruz yani her yerdeler, ancak algılarımız perdelenmiş durumda. Onlara sataşmadığınız müddetçe size zarar vermezler.
 
Melekler normal bir insana gözükmezler kalp gözünün açık olması bunun için bir kıstas değildir.Ama varlıklar için aynı şeyi söyliyemem.
"bendekiben" arkadaşıma katılıyorum yaşadıgım olaylar neticesinde bu durum bendede mevcut 2 tane muhabbet kuşum var ve beni kızdırmak için kuşumu sürekli rahatsız ediyorlar böyle durumda dua etkilidir birde varlık geldigini sezdigin an şunu demen yeterli olucak diye düşünüyorum "lütfen ALLAH RIZASI İÇİN GİDİN" 3 kere demen kafidir kuşlarıda sevmezler aklında bulunsun.
 
bu arada muhabbet kuşu cennet kuşudur ama melekler için sorun teşkil edmez.ALLAH'IN SELAMI RAHMETİ ÜZERİNİZE OLSUN..!
 
Hayvan'ın verdiği tepki bir enerji akımı olduğu yönünde ben varlık etkisi olduğunu düşünüyorum.Ama yeterli delil yok yinede temkinli olmakta yarar var.
 
kuşları sevmediklerini bilmiyordum... bnm 2 tane muhabbet kuşum var biri dişi biri erkek. ben bir gece sabaha kadar uyuyamadım yatakta tüm vucuduma ağrı girdi hasta da değildim.. yatakta döndüm durdum uyuyamadım sabah dişi kuşum ölmüştü bir ilgisi varmıdır hissetmiş olabilirmiyim?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst