"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir sorum olacaktı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Decer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Decer

Kayıtlı Üye
Rüya içinde rüya görüyorum . Bazende mesela dün uyuyorum sanıyordum rüya görüyorum sanıyordum fakat uyumuyormuşum gözlerimi kapattıgımda rüya görüyo gibi oluyorum rüya içinde rüya gibi oluyor ama uyumuyorum bana açıklar mısınız bunu ?

ilginç birşey.. herhangi bi laç alıormusun yada wetkisinde kaldığın olaylar yaşadın mı yakınlarda?

önceden aynı şey bende de oluyordu rüya içinde rüya görüyordum bir türlü uyanamıyordum ve bu yüzden hiç uyumak istemiyordum ama bir süre sonra bu bende kayboldu umarım en yakın zamanda kurtulursunuz...

uzun süre uyumadıysan ve ya uyku problemlerin varsa bu olabilicek bi şey bir diğeri rüya içinde rüya dersen bu imkansız bi şey değil ayriyetten hayal gücün çok kuvvetliyse gözlerini kapattığında düşündüklerin uykudaymış gibi hissetmene sebep olabilir eğer dediğim gibiyse bu güzel bi yetenektir :)

Bir zararı yok kurtulmak istemiyorum zaten :) tam tersine her zaman uyumak ısteyip neler olucagını merak ediyorum :)

aynen donzula dedigin gibi baya yorgundum uykusuzlukta vardı övünmek gibi olmasın ama hayal gücümünde baya geniş olduguna eminim :)

Rüya içinde rüya görüyorum . Bazende mesela dün uyuyorum sanıyordum rüya görüyorum sanıyordum fakat uyumuyormuşum gözlerimi kapattıgımda rüya görüyo gibi oluyorum rüya içinde rüya gibi oluyor ama uyumuyorum bana açıklar mısınız bunu ?

İnception'un etkisinde kalmayasınız? :)

Geri