"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir Şeye Nasıl İnanılır?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dreamx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dreamx

Kayıtlı Üye
Ben bir şeye inanmak istiyorum fakat olmuyor içimde şüphe var. Sizce ona nasıl inanırım, bir yöntem var mıdır ?

İnanmamak için hangi yöntemi seçtiniz veya inanmamak için herhangi bir yöntem var mı? Belirtirseniz sevinirim.

Sayın Dreamx, öncelikle imla kurallarımız gereği, her kelimeye büyük harfle başlanmamalıdır, şimdikini düzenledim.

Konunuza gelince, bir kişi zaten bir duruma bilinçaltı da dahil inanırsa, o durum gerçekleşir. Genelde inanmama nedenimiz, doğru olmaması, gerçekleşmemesine dair enerjiler yaymamızdır. Durumunuz, sizin kendi kalıplarınızdan, inanç sisteminizden kaynaklanıyordur. Neden inanmadığınıza dair iç ses ama ego sesiyle konuşmanız gerekmektedir. Mediatif bir haldeyken olur, yalnız bir zamanınızda olur. İçinize nedenlerini sorun, ana kaynağa gidene kadar yanıt aramaya devam edin.

Durumun hayırlılığına inanıyorsanız şayet yaşanması sizin için doğru şey ise bu kere de tersine telkin yapmalısınız. Olumlama gibi düşünün. Tüm benliğinizle söyleyebilecek kadar yinelediğinizde, bu da sizin yeni inanç kalıbınız olacaktır. Kaynağı bulursanız, daha hızlı işleyebilir ama bulamasanız dahi yeterli yineleme, inanç sistemine etki edecektir.

Sevgi ve ışıkla.

İnanmak istediğiniz şey dinlerden biri ise araştırarak mantığınıza yatanları seçersiniz nefsinize yatanı değil mantığınıza yatanı. Ama inanmak istediğiniz şey bir söz bir olay ise yada bir insana güvenmek ise 1.si söz ise söyleyene ve nasıl biri olduğuna bakın iyice düşünün. 2.si olay ise araştırın. 3.sü bir insan ise güveninizi kırmış biri yada üzmüş biri,güvenmek inanmak zor gelir ama samimiyet önemlidir. galiba sizin dediğiniz pek bunlar değil ama bunlarda olabilir diye cevap vermek istedim.

Ona teslim olmaktır, irade göstermemektir, bedenen algılarınızla ruh algınızın aynı düzlemde ya da çizgiye gelmiş olmasıyla inanmaya başlarsınız; aksi durumlar inanmak değildir. Sizi her şey inanmak konusunda şüpheye götürecektir. Bu olması gerekendir ama iradeniz aslına teslimiyet noktasında sahibine kendini götürecektir. Yani irade şüpheden kurtulmaya başladıkça inancınız kendine yol bulacaktır.

Sağlıcakla ve ışıkla.

Geri