"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir Meditasyon Objesi Olarak Taşlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Oenomaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oenomaus

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar,iyi akşamlar.Hepinizin kandilini kutlarım.Ve yeni yılınızı da.Kandiliniz ve yeni yılınız hayırlara vesile,şerlere def olsun diyorum.
Ben meditasyon objesi hakkında bir soru sormak istiyorum.Meditasyon objesi olarak şifalı taşların renkli fotoğrafını seçsek etki eder mi?Taşlar çok yararlı diye duydum ancak tek küçük bir taşın bile çok çok fazla bir bedeli olduğunu göz önünde bulundurursak ben de bu sorunu taşları ayrıntısıyla ele alıp inceleyen bir kitap alarak kitaptaki renkli fotoğrafları meditasyon objesi olarak kullanmakta buldum mecbur.Biliyorum;canlı taş kadar etki edemez.Ama canlı taşlar da ticaret konusu yapılmış,100 liradan aşağı gitmiyor.Ve paranormal konularda olmazsa olmaz kural;inanç,inanç,inanç ve inançtır.İnanarak ve enerjisini hissederek taşların fotolarını meditasyon objesi yapsam az da olsa yarar görür müyüm?Canlısı kadar etkili olmayacağını bilsem de böyle bir fikre kapıldım.Neticede genelde semboller meditasyonda çok işe yarıyor.Bu da aynı şekilde işe yarar mı?
Teşekkürler.

Not:Kolaya kaçtığımı düşünmenizi asla istemem.Burada canını dişine takıp aylarca çalışan,emek gösteren tüm arkadaşlara saygılıyım.Asla onların emek vererek ulaştıklarına ekmek elden su gölden ulaşma fikrim olmadı,olamaz.Sevgiler...

Açıkçası bir resimden ne bekliyebilirsiniz yada nasılbir fayda verebilir yani hastayken antibiyotiğin resmini yanınıza koyup ondan fayda beklemeye benziyor.Ama şu var renk terapisi ile meditasyon yapılabilir ve bunun için renkli kağıtlar kullana bilirsiniz.taşların yararları ile ilgili şöyle bir açıklama yapabilirim vücudumuzda da toprakta da bulunan mineraller vardır.Bu sebeple vücudumuzdaki bu minerallerin eksikliğinde oluşan hastalıklar da bunu takviye etmek için doğal taşlar kullanırız.yada faydasını görebileceğiniz taşları kullanarak enerjilerinden yararlanabiliriz.Ama taşların resimlerini kullanarak aynı etkiyi alamazsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri