"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir Kişinin Rüyasına Girme.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Psikite
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Psikite

Kayıtlı Üye
Kendiminde deneyim sonuç aldığım bir tekniktir. Umarım sizinde işinize yarar :)

Teknik;

İlk önce rüyasına gireceğiniz kişiyi belirleyin bu kişi anneniz veya babanız olmalı ki işe yaradığını test edebilin. Seçtiğimiz kişi uyuyor olmalı uyanık olursa işe yaramaz.

Gözlerinizi kapatın ve seçtiğiniz kişinin neler yaptığını hayal edin. Onun odasına girdiğinizi ve onu uyurken seyrettiğinizi düşünün.İmaje edin. Daha sonra o kişinin 3. göz bölgesinden içeriye, bilinçaltına doğru girdiğinizi hayal edin. biliyorsunuz ki rüyalar bilinçaltı temellidir. İçeri girdiğinizde o kişinin bilincindeymiş gibi düşünün işte etrafta o kişinin aklına dair sayılar, görüntüler , harfler oluştuğunu düşünün. Sonra bir kapı belirleyin, Bu kapı onun rüyasına gidecek olan kapı olsun. O kapıdan geçin ve kişinin rüyasında olduğunuzu hayal edin.Oradayken kişiye rüyasında olduğunuzu hissettirin mesela ''Ben buradayım'' diyin veya şeklinizi değiştirin Mesela Bir dev olun falan filan. Bu tekniği her gece düzenli şekilde denerseniz en kısa zamanda ''Ben seni dün gece rüyamda gördüm'' Laflarını duyabilirsiniz. :) Başarılar.

-Alıntıdır Fakat kendi deneyimlerimden birkaç teknikte kattım.

Uygulaması kolay bir yöntem fakat başarıya ulaşılması zor olabilir kanımca . 3üncü gözden içeriye girerken nasıl imgeleyeceğiz ? Yani 3üncü gözden kasıt nedir ben anlayamadım .

Uygulaması kolay bir yöntem fakat başarıya ulaşılması zor olabilir kanımca . 3üncü gözden içeriye girerken nasıl imgeleyeceğiz ? Yani 3üncü gözden kasıt nedir ben anlayamadım .

Alın çakrasından içeri girdiğini düşün. Mesela kişinin alnında mor bir portal var gibi düşün ve ordan içeri girdiğini düşün. girincede sanki o kişinin bilinçaltındaymış gibi etrafta sayılar harfler kelimeler olduğunu hayal et. Bilinçaltında o kişiye ait kelimeler düşünceler uçuşuyo gibi.

yıllar önce irtibatımın kopmuş olduğu kişiyi ,durduk yere rüyamda iki kez üstüste gördüm.2 gün sonra beni aradı.görmeyi çok istediğim, unutamadığım biriydi.gerçekten inanılmaz.bunun açıklaması ne bilmiyorum ama zihin,karşı tarafı bir şekilde etkileyebiliyor.

yıllar önce irtibatımın kopmuş olduğu kişiyi ,durduk yere rüyamda iki kez üstüste gördüm.2 gün sonra beni aradı.görmeyi çok istediğim, unutamadığım biriydi.gerçekten inanılmaz.bunun açıklaması ne bilmiyorum ama zihin,karşı tarafı bir şekilde etkileyebiliyor.
bir nevi aranızda habersiz telepati gerçekleşmiş.Bazen olabiliyor, telepatiyi bilip geliştirmek en iyisi tabi :D

Geri