Constantin3
Kayıtlı Üye
Hoca kendine bağlı bir cini öğrencisine ( başlangıç seviyesinde dahi olsa ) verebilir mi ?
Hayır verilip alınabilen bir şeyden bahsetmiyoruz. Davet konusunda öğrenci olur. Öğrenci kendi davetini kendi yapar.
daveti mi verdiama verdi, daveti yaptığımda geliyor ???
daveti mi verdi
varlığı mı ?
hem hangi dua ile çağiracağımı söyledi hemde varliği verdi.
Hoca kendine bağlı bir cini öğrencisine ( başlangıç seviyesinde dahi olsa ) verebilir mi ?
Birine cin vermek ile insan vermek ayni seydir. yani kolelestirildiyse mumkundur kisacasi
Cinlerle insanlarin ortak paydalari nefslerimizin birebir ortusken paradigma ustune oturtulmus olmasidir. O halde cinlerin aleminin boyutsal ozelliklerini anlamaya kafa yormaktan evvel, bu canlilari direk nefsleri olan ve ve bizim gibi nefsine uyup uymamalarina gore deger kazanip kaybeden bireysel varliklar olarak bilmek gerekir.
Cinini baskasina vermek diye bisey ya cok yuksek perdeden ya cahillikten soylenmis bir izahtir
dediğin şey mümkündür bir günde olayı öğretir ve sana cin verir iyi bir adam bulursan ...
Olabilir mi diye soruyorsunuz sonra verdi diyorsunuz. Bir varlık ile anlaşma yaptı iseniz bize niye sorusunuz ki. Öğrenmek istediklerinizi Ona sorun birde eğer aranızda bir anlaşama varsa nerde olursa olsun kimseye söylememeniz gerektiğini size bildirmiş olması gerekir.
duayı okuduğumda göğüs kafesim şişiyor resmen içimde yani. hoca cok yüksek seviyede birisi. mesaj kutun dolu mesaj atamiyorum. merhaba
duayı okuduğumda göğüs kafesim şişiyor resmen içimde yani. hoca cok yüksek seviyede birisi. mesaj kutun dolu mesaj atamiyorum. merhaba
Anlamadim?Ruh name senin açından iyi bakım yapabilirsin , sana herşeyi söyler