"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir kimsenin muhabbetini celp ve kalbini teshir etmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AkeLdan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AkeLdan

Kayıtlı Üye
bunu arzu eden kimse perşembe günü oruç tutup akşam olunca hafif bir iftardan sonra akşam namazının ardından 3000 kelime-i tevhid okuyup yatsın.sabah namazından evvel abdest alıp allah rızası için 2 rekat namaz kılıp 24.333 defa ''la ilahe illallah' okuyup sabah namazını kılıp ardından tekrar 3000 defa kelimei tevhid okunur.'' ya rabbi sen kadiri mutlaksın Kayyumsun finaca kişinin kalbini bana musahhar kıl onu benim mubaeetime bagla ''şeklinde dua edilir.sonra dışarı çıkıp bir fakire sadaka verirsin.zahmetli bir uygulama olmasına karşın çok etkili olduğunu deneyen arkadaşlarımdan biliyorum .allah herkesin dualarını kabul etsin.

kaynak:kenzül havas

Ben bunu bitirene kadar adam başkasını bulur.:sifone: Şaka bir yana haklsıın Akeldan. Gerçekten güzel paylaşım. Çaresiz insan her şeyi dener. Teşekkürler kardeşim.

cok guzel demissin ama kelimeyi tevhid ten sonra yatin demissin arkadasim. Ya yatsi namazini ne yapacagiz ? yapma etme :)

Ben kaynaktan böyle aldım.Ama ben uygulasaydım şöyle yapardım;kelime i tevhidleri bitirip yatsıyı da beklerdim onu da kılıp kimseyle konusmadan yatardım:):)

Bende bir yöntem söyleyeyim.. 3 gün günde 300 er defa "ya rahman ya allah ya rahiym ya allah ya kadiyr ya allah ya kerıym ya allah" esmaları okunacak.. gece saatleri başlayınca yani 12 den sonra.. ama okumaya başlamadan önce niyet etmeniz sart " felan kızı filanı bana muhabbetle bağla" gibi..

Bu uygulamanın iyi bir konsantrasyon ve gerçekleşeceğine tam bir inançla okunduğu takdirde çok etkili olduğunu duymuştum. Ancak sayılar mutlaka belirtilen adette olmalı ne eksik ne fazla

Geri