redbull011
Kayıtlı Üye
yapay zekaya attım merak edip bağlama için yapılan muska olduğunu söyledi tabi ne kadar doğru bilemem "belirli bi kadın için özel olarak tasarlanmış" diyor havastan anlayan arkadaşlar yardımcı olur belkiNe olduğunu anlamadığım birşey ve evde buldum yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Teşekkürler.
eğer öyle bir şey varsa sayın absolutanın böyle bi yazısı vardı belki yardımcı olur sizeKonu 'Büyü yapana geri gönderme ritüeli' https://www.gizlimabet.com/konular/buyu-yapana-geri-gonderme-ritueli.35308/
Algoritma sizi tanıdığı için soruş biçiminize göre cevap verir. Böyle bir konuda yapay zekaya danışmak mantıklı değil. Profesyonel bir bakış lazım. Urum müsait olduğunda yorumunu yapar.yapay zekaya attım merak edip bağlama için yapılan muska olduğunu söyledi tabi ne kadar doğru bilemem "belirli bi kadın için özel olarak tasarlanmış" diyor havastan anlayan arkadaşlar yardımcı olur belki
gemini ile sordum ordan bizi tanıma özelliğini kapatabiliyoruz benim hakkımda bilgileri aklında tutmasını sevmiyorum objektif yorum yapamıyor öyle oluncaAlgoritma sizi tanıdığı için soruş biçiminize göre cevap verir. Böyle bir konuda yapay zekaya danışmak mantıklı değil. Profesyonel bir bakış lazım. Urum müsait olduğunda yorumunu yapar.
Daha neleryapay zeka yapılan büyüyüde anlıyosa vaov olacağım
En iyi ihtimalle yapay zeka yazılanları çevirerek ne olduğunu yazılan şeylerden tahmin ediyordur. Yani sende çevirebilseydin kendin, anlardın az çok. Kısacası, vaov yapmana gerek yok doğruysa bile.yapay zeka yapılan büyüyüde anlıyosa vaov olacağım![]()
evet evet öyle zaten orda yazılanları çevirip ne büyüsü olabilir diye çıkarım yaptı vefklerden falan bahsetti o yukarda yazdığım sureleri verdi hangi amaçla yazılmış olduğuna dair tahmin yürüttü falan eğer tutarlıysa güzel bi gelişme yinede umarım ilerde iyice gelişir ve spiritüel konularda araştırma yaparken daha doğru sonuçlar bulabilmemizi sağlar. Eskiden insanlar evlerinde bu tarz şeyler bulduğunda bilgisizlikten kaynaklı yanlış kişilere yönelebiliyodu bu tarz teknolojik gelişmelerde en azından ne yapılmış ne edilmiş az çok bilgi sahibi olabilir ona göre hareket ederlerEn iyi ihtimalle yapay zeka yazılanları çevirerek ne olduğunu yazılan şeylerden tahmin ediyordur. Yani sende çevirebilseydin kendin, anlardın az çok. Kısacası, vaov yapmana gerek yok doğruysa bile.