"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir Kaç Soru

melankolik

Kayıtlı Üye
Astral seyahat gerçekmi hayalmi ?

Eğer gerçekse ne kadar sürede öğrenilir ?

Herkez yapabilirmi ?

Ve bize kazandırdıkları nedir örneğin sevdiğim kızın evine onu izlemeye gidebilirmiyim canlı olarak ?

Öğrenebilirsiniz.. Tabikide gerçektir ben Astrla ile piramitleri gormus ve aklımda kaldıgı kadarı ile çizmiştim.. Sanat okumayı seçtiğim için bu tür msitik şeyleri çizmek-deneyim etmek benim için çok iyi geliyor :)

Öğrenebilirsiniz.. Tabikide gerçektir ben Astrla ile piramitleri gormus ve aklımda kaldıgı kadarı ile çizmiştim.. Sanat okumayı seçtiğim için bu tür msitik şeyleri çizmek-deneyim etmek benim için çok iyi geliyor :)

Yani söylediğinizden anladığım astraldan uyandığımız zaman kısmenmi hatırlıyoruz ? ve net değilmi herşey ? istediğimiz yere gidemiyormuyuz

Astral seyahatle uzak gezegenlere bile yolculuk yapanlar var.Şimdi ilk sorularınıza geçelim;

Astral seyahat gerçektir.Yapan bir çok kişi tarafından kanıtlanmıştır.
Süresi size bağlıdır.Bu işe ne kadar emek verdiğinize vs. bir çok etken var.
Psişik çalışmaları herkes yapabilir.Önemli olan inanmak ve çalışmaktır.

Umarım yardımcı olabilmişimdir...
İyi Forumlar...

Yani söylediğinizden anladığım astraldan uyandığımız zaman kısmenmi hatırlıyoruz ? ve net değilmi herşey ? istediğimiz yere gidemiyormuyuz

Daha dogrusu astral seyehatte iken kısmen gorebiliyorum yanii suyun altına girip gozlerinizi actıgınız andaki bulanıklık gibi.. bu belki benim daha fazla ustalaşmam gerektigi içinde olabilir.. :)

Eğer yeterince çalışma yapıp yeterince konsantre olursanız net görebilirsiniz ve hatırlarsınız.yapmaya başladıktan sonra zamanlada düzelebilir.Önce çıkışı gerçekleştirmeyi başarın sonra diğer sorunları çözersiniz.bazı insanlar uzun sürede yapabiliyor.

Geri