"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir kaç dakika önce kedinin adımla miyavlaması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EsTaPo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EsTaPo

Kayıtlı Üye
biraz önce balkonda, sigaramı içtim izmariti attım, kapıyı tam açarken ali sesini duydum, alt komşunun küçük çocuğu sandım, üst üste alii seslerini duyunca :s ürpertiyle birlikte kedi olduğunu anladım, euzubesmele çekmemle içeri kaçmam bir oldu! bahara mahsus kedinin nidalarımıdır yoksa bir başka varlıkmıdır bilemem ama iyi korkuttu gece gece...

valla çok kez gece bende adımı duydum korkunç oluyo dua okumak lazım bi yakınımda böyle olay yaşadı

klişe olacak ama algıda seçicilik bu :) ben de aynını öten kumruların çıkardığı seslerde yapardım, aslında gu-guuuk diye tek düze bir ses çıkardı ama, ben istediğim her şeye benzetirdim, inanırdım da, konuşan kedi videolarına da şöyle bir bakarsanız insanların kendi dillerinde pek çok şeye benzettiklerini görürsünüz, ya da bir yüzeye baktığınızda orada insan yüzü görmek de böyle, adınızı duymuş olmanızda çok doğal aslında, çünkü kişi adına endekslenir, sahiplenir, fokuslanır yani

bir çok kedide görülen bir durum...

benim kedim de kendi ismini (leon) acıktığı zaman da "mama" diye miyavlıyordu...

Adımla seslendi nasıl ağrıma gitti nasil kırgınım... Benim kedimde de benzer durum oluyor bazen bi sey istediginde miyavlarken annee diyormus gibi geliyor ?

Geri