Bir insanın hayatının her alanında kısmeti kapalı olabilirmi bu mümkünmü ?

Ebruuus

Kayıtlı Üye
İnsanın hayatının her alanında kısmetinin kapanması mümkünmü yoksa bi alani kapalı olsada başka bi alanında şansı olurmu kısmet kapanması denilen şey gercekmi büyü veya nazar insanın bütün kısmetlerini etkileyebilirmi

Mümkün... Gerçek...
Büyü nazar lanet hepsi olabilir...
Kendi fikrim tabi.. yaşadığım hayat sonucu kesinlikle kısmet kapalılığı, nasibin kapanması gibi şeyler büyü nazar lanet musallat sonucu olabiliyor... Bunları yapanda ekseri başka insanlar... Hayal bile edemeyeceğiniz insanlardan büyü nazar lanet musallat gibi şeyler sizin hayatınıza girebiliyor.

Buraya yazan benden şanslı olmasa da epey şanslı olan! arkadaşlara katılıyorum. Her alanda kısmet kapanması olabiliyor en basit isteklerinin bile olmadığı durumlar.
Mesela spor salonuna üye oldun para verdin sonuçta hakkın gitmek her gitmeye kalktığında bir aksilik çıkıyor vazgeçmen için. Yada en basitinden peynirli gözleme yemek istedin gittiğinde senden on dk önce gelen birinin kalan bütün gözlemeleri aldığını öğreniyorsun.
Bu tip bezdirici yaşantılar genelde büyü musallat vb durumlarda görülüyor ve failler en yakınındakiler oluyor.

Buraya yazan benden şanslı olmasa da epey şanslı olan! arkadaşlara katılıyorum. Her alanda kısmet kapanması olabiliyor en basit isteklerinin bile olmadığı durumlar.
Mesela spor salonuna üye oldun para verdin sonuçta hakkın gitmek her gitmeye kalktığında bir aksilik çıkıyor vazgeçmen için. Yada en basitinden peynirli gözleme yemek istedin gittiğinde senden on dk önce gelen birinin kalan bütün gözlemeleri aldığını öğreniyorsun.
Bu tip bezdirici yaşantılar genelde büyü musallat vb durumlarda görülüyor ve failler en yakınındakiler oluyor.
İlk cümle manidar🤔
Örneklemeler ilginç 🧐
Genel olarak doğru katılıyorum 😊

İlk cümle manidar🤔
Örneklemeler ilginç 🧐
Genel olarak doğru katılıyorum 😊
Basit ve daha acısız örnekler vermeye çalıştım, yoksa genel hayat döngüsü kader örgüsüne girersem İstanbul nerde diyen Müjdeye döneriz :oops:
Bu durumda ne yapalım peki.. işte ona aynştan bile çözüm bulamaz, var olan çözümlere de ne vakit yeter ne nakit 😐

Küçük bir kuple mi deniliyor işte ondan anlatayım, bende işaretli olan eşyalardan birini birisine verecektim yok etmesi için, evime gelirken olmadık aksilikler çıkmış canından bezmişti gelene kadar, dedim benim her günüm öyle :ROFLMAO:

Basit ve daha acısız örnekler vermeye çalıştım, yoksa genel hayat döngüsü kader örgüsüne girersem İstanbul nerde diyen Müjdeye döneriz :oops:
Bu durumda ne yapalım peki.. işte ona aynştan bile çözüm bulamaz, var olan çözümlere de ne vakit yeter ne nakit 😐
Evet maalesef bende çözümünü bulamadım bulamıyorum sanırım bulamiycamda haklısın

Geri