İlk cümle manidarBuraya yazan benden şanslı olmasa da epey şanslı olan! arkadaşlara katılıyorum. Her alanda kısmet kapanması olabiliyor en basit isteklerinin bile olmadığı durumlar.
Mesela spor salonuna üye oldun para verdin sonuçta hakkın gitmek her gitmeye kalktığında bir aksilik çıkıyor vazgeçmen için. Yada en basitinden peynirli gözleme yemek istedin gittiğinde senden on dk önce gelen birinin kalan bütün gözlemeleri aldığını öğreniyorsun.
Bu tip bezdirici yaşantılar genelde büyü musallat vb durumlarda görülüyor ve failler en yakınındakiler oluyor.
Basit ve daha acısız örnekler vermeye çalıştım, yoksa genel hayat döngüsü kader örgüsüne girersem İstanbul nerde diyen Müjdeye dönerizİlk cümle manidar
Örneklemeler ilginç
Genel olarak doğru katılıyorum![]()
Evet maalesef bende çözümünü bulamadım bulamıyorum sanırım bulamiycamda haklısınBasit ve daha acısız örnekler vermeye çalıştım, yoksa genel hayat döngüsü kader örgüsüne girersem İstanbul nerde diyen Müjdeye döneriz
Bu durumda ne yapalım peki.. işte ona aynştan bile çözüm bulamaz, var olan çözümlere de ne vakit yeter ne nakit![]()