lorenya
Banlı Kullanıcı
ben bu yazıların tamamına katılıyorum...onla dinlediğin şarkılardan kaçmak ve başka şeylere yoğunlaşmak gerçekten çok etkili oluyor...çünkü şu var onunla tekrar bir şeylerin olmasını beklemek çok azap vericidir...belki olacak belki olmayacak ....üzüldüğünle kalmakta kişinin elinde gülüp geçmekte...zor bir durum ama hayat devam ediyor ve çok güzel...hele nefret dahada pekiştiren bir durum bence gidenin arkasından nefret dahi edilmemeli en güzel cevap ve teselli sessizliktir...düşünsenize sizin üzüldüğünüzü 3.kişilerden duyacak ve kasacakta kasacak...bencekendinizi bu duruma düşürmeyin...en güzeli olayı zamana yaymak ve biten şeye byy diyebilmek..
bir yerde okumuştum biten ilişkilerde bir enerji akımı yaşanırmış...bir taraf çok üzülüyorsa diğer taraf çok rahat oluyormuş..çünkü o kişiye yoğunlaşıldığı için kişini sıkıntılarınıda kendinize bir mıknatıs gibi çekiyormuşsunuz...düşünsenize ne kadar rahat olmağa çalışırsanız karsıdaki okadar dertlenecek üzülecek çünkü rahat olmaya adapte oldukcada bu sefer kötü enerjinizi ona aktaracaksınız..ve o üzülecek... şimdi düşünün bakalım ikiniz içinde üzülecekmisiniz...
teşekkür etmek istedim...