giresunlu288
Kayıtlı Üye
Erkeğinizle ilişkinizi yeniden kurun.
Raido (ayna) dönüşü.
Yera (ayna) geri dön (güçlendir).
Naud - zorla, adamı bu ilişkiye muhtaç hale getireceğiz.
Teyvaz bir erkektir.
İlişkinin kendisini Gebo.
Genel fotoğraftaki adamın üzerine yerleştirin.
Sadece fotoğraftaki adam varsa, başka bir kadına değil, sana dönmesi şartı açıktır, aksi takdirde onun hangi eski sevgilisinin seninle aynı soyadı taşıdığını asla bilemezsin.
Salatalık ise aynı şey, şartı belli.
Ateşle yakarak harekete geçir, küllerini pencereye at, adamını arayıp geri getirsin.
Yasal Uyarı:
"Bu oluş, kendi gücü ve rünlerin gücüyle, (isim)'i benimle (isim)'le bir ilişkiye geri döndürecek, (isim)'i bu ilişkiye ihtiyaç duymaya zorlayacak, (isim)'i benimle (isim)'le ilişkiyi geri döndürmek isteyecek."
"Hemen. Bu asayı ateşle yakarak aktif hale getiriyorum. Öyle olsun!"
Külleri pencereden dışarı üflerken şunu söyleyin:
"Asanın büyüsü en kısa zamanda (isim)'i bulsun ve onu bana geri getirsin! Öyle olsun!"

Raido (ayna) dönüşü.
Yera (ayna) geri dön (güçlendir).
Naud - zorla, adamı bu ilişkiye muhtaç hale getireceğiz.
Teyvaz bir erkektir.
İlişkinin kendisini Gebo.
Genel fotoğraftaki adamın üzerine yerleştirin.
Sadece fotoğraftaki adam varsa, başka bir kadına değil, sana dönmesi şartı açıktır, aksi takdirde onun hangi eski sevgilisinin seninle aynı soyadı taşıdığını asla bilemezsin.
Salatalık ise aynı şey, şartı belli.
Ateşle yakarak harekete geçir, küllerini pencereye at, adamını arayıp geri getirsin.
Yasal Uyarı:
"Bu oluş, kendi gücü ve rünlerin gücüyle, (isim)'i benimle (isim)'le bir ilişkiye geri döndürecek, (isim)'i bu ilişkiye ihtiyaç duymaya zorlayacak, (isim)'i benimle (isim)'le ilişkiyi geri döndürmek isteyecek."
"Hemen. Bu asayı ateşle yakarak aktif hale getiriyorum. Öyle olsun!"
Külleri pencereden dışarı üflerken şunu söyleyin:
"Asanın büyüsü en kısa zamanda (isim)'i bulsun ve onu bana geri getirsin! Öyle olsun!"