beyazsarap
Kayıtlı Üye
Benim maddi durumum zamanında iyiydi belirli bir standartım vardı bu şaşalı hayatım bası olaylar sebebiyle bitti, eski yaşantıma dönmek için şeytanla anlaşmaya gittim ve o bana karşılık olarak yani eski hayatıma döndürebileceğini fakat insanları büyü yapmaya sevk etmem gerektiğini telkin etti kendisi formülü veriyordu bende insanlara bunu öğretiyordum oda her defesında eski yaşantıma döndürecek şekilde bir şekilde azar azar para gönderiyordu. Bir zaman böyle gitti tam herşey yoluna girdi derken ay farkıyla kalbimde 4 adet delik olduğunu öğrendim gizli astımım varmış .. Her tarafımda fıtıklar çıktı ve 100 binde 6 kişide görülen tedavisi imkansız bir hastalığa tutuldum.. Gözlerim kör oldu ! Baktım gideceğim bu işi bırakmaz isem şeytan öyle bir kandırdıki beni öylede bir cezamı buluyorum ki..... Ve bügünde ayaklarım tutmaz oldu ! Her geçen gün bitiriyor lanet demon beeni benliğimi ruhumu emiyor sanki . Arkadaşlar büyüyle uğraşanlar ucuz yırttım diyemiyorum, sırtıma kaldıramayacağım günahlar yükledim ben ölene kadar her gün tövbe etsem yine arınırmıyım bilmiyorum, ama büyü yapıpda yapılmasına vesile olanlar lütfen tekrar düşünün benim Halim'e bakıp hayatım mahvoldu ! Lütfen ben yandım siz yanmayın kadere müdahale etmeye kalkmayın etme bulma dünyası.... Tövbe edelim hepimiz başka kurtuluşumuz yok.