"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

bir arkadaşıma büyü yapılmış

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mka68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mka68

Kayıtlı Üye
bir arkadaşıma bi büyü yapmışlar bana anlattığı kadarı ile sigaraya yapıp içirtmişler hocaya gidmiş muska vermiş onumuş su vermiş 7 gün içip bi günde yıkanmış büyünün aşk ve iş için geçerli olduğunu sölemiş hoca ama yinede düzen tutturamıyor arkadaş lütfen yardım edermsinizi

birde sigara içmeye devam ederse büyüde devam ediyomuş ve bi türlü sigarayı bırakamıyor

Sakince yardım etmek istiyorum ama dayanamıyorum. Arkadaşım. Sorular kısmını önce bir incele ya da sana zor geliyor ve yoruluyorsan arkadaşına söyle üye olsun o incelesin ve sonrasında sitedeki arama motoruna benzer kelimelerde bir arama yapın. Daha önce 6 yıldır aktif olan bir sitede ve de bir parapsikoloji sitesinde bu konuda soru sorulmuş mu ve de bilgi verilmiş mi bakın eğer ki sorununuzu yansıtmayan bir durum ortaya çıkarsa ondan sonra konu açın. Bu konu ile ilgili neredeyse 150 tane konu ve 1000 e yakın mesaj var. Armut piş ağzıma düş. Yeter! Bu kadar hazırcı olmayın. Konu kilit. Sevgi ve Işıkla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri