xalpx
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar biraz önce ailece bir film izliyorduk filmi kısaca özetleyecek olursak ölen bir annenin ruhunun çocuklarla ilişkisi diyebiliriz spoiler vermek istemiyorum.Film bittikten sonra annem bir olay anlattı sizlerle paylaşmak istedim.Annemin anlattığına göre bir zamanlar çocuk esirgeme kurumunda çalışan bir arkadaşı varmış.Kadın borçlar,aile sıkıntısı derken bayağı bunalmış.Son derece sinirliymiş cocuklara ve arkadaşlarına karşı.Kuruma günün birinde annesi yeni doğumda ölen küçük bir bebek getirmişler.Çok tatlıymış ama sürekli ağlıyormuş.Annem annesinin kokusunu aradığını söylüyor
Neyse işte arkadaşının nöbeti sırasında bebek yine ağlama krizine tutulmuş sürekli ağlıyormuş kadında zaten sinirli gergin.Kucağına almış pışpışlamış derken ehhh yetti ama diyerek beşiğine biraz hışımla bebeği bırakmış.Tam o anda büyük bir güç kadını duvara savururken beyninde ''Senin gözlerini oyarım!'' şeklinde bir kadın sesi işitmiş.Kadın korku ve duvara savrulmanın etkisiyle sersemlemiş dizlerinin bağı çözülmüş biraz toparlandığında bağırarak odasına kaçmış.İlerleyen zamanlarda bir ev oturmasında annemle bu konuyu paylaşmış ve bebeği bir daha asla eline bile alamadığını söylemiş.Sesin hala kulağında çınladığını asla unutamayacağını anlatıyormuş.Bilmiyorum yalan mı değilmi ama bana yalan gibi gelmiyor.Koskoca kadınların oturup birbirine hikaye anlatacağını düşünmüyorum ancak etkileyici buldum paylaşmak istedim 

Moderatör tarafında düzenlendi: