graimlerrr
Kayıtlı Üye
Biliyorum aslinda baslik cok tuhaf oldu herkese hayirli geceler ben cok uzatmadan konuya geciyorum. Ben yaklasik bir aydir falan kisisel gelisim ile ugrastim korkularimi endisilerimi temizlemeye calistim moralimi yuksek tutup iyi seyler dusunmeye basladim. Kendimi gelistirdikce yaninda sanki ek bir hediye olarak baska birsey daha geldi. Bir sey hakkinda bir bilgim olmasada oseyin ne oldugunu biliyorum. Aslinda bunu eskiden forum da baska birinden okusam ne iciyorlar acaba derdim. Ama yasadikca anliyorsun bir kac kucuk ornek vermek istiyorum en basitinden ilk defa duydugum bazi kelimeleri daha once hic duymasam bile ne oldugunu biliyorum. Birde su gecen kim milyoner olmak yarismasinda gelin basi ile ilgili soru vardi. Cevabi hakkinda hic bir bilgim yoktu ama adim gibi emindim 1. Sik olduguna baska bir sorudada Danimarka hollanda meksika macaristanin icinde oldugu bir soru vardi. Cevabinin danimarka oldugunu biliyordum ama nereden bildigimi bilmiyordum. Bir yarisma programina mi katilsam acaba
ama herseyde olmuyor. Arada sirada oluyor. Nedir bu bir bilginiz var mi ? Bunu istedigim gibi kontrol edebilirmiyim ?