"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bilinçaltımı Değiştirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tevhid61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tevhid61

Banlı Kullanıcı
Şimdi yazacaklarımı bazılarınız anlamayabilir bazılarınıza da tamamıyla saçma gelebilir ama şu an ne yazacağımı ben de bilmiyorum ama bakalım ortaya ne çıkacak.

Ben çocukluğumdan beri kendimle yani korkaklığımla bir savaş içerisindeyim arkadaşlar. Hiç istediğim gibi birisi olamadım. Hep kendimden nefret ettim. Şu an da ediyorum ve benim için yaşamanın pek bir anlamı yok.(intihar et dediğini duyar gibiyim) Evet bu da bir seçenek ve neredeyse her gün düşündüğüm aklımdan geçirdiğim bir seçenek ama biz bir gün ölürüz de arkamızdakiler her gün ölür. Ondan da pek emin değilim ama yine de yaşamak her şeye rağmen daha cazip geliyor. Bütün bu iğrençl benliğime rağmen. Fazla dağıttım yazacağım şeyi. Bilinçaltım küçüklüğümden beri nasıl yetişmişse bilemiyorum hiç hayalimdeki ''ben'' olamadım. Hep yaptıklarımdan yaptığım bir şeyden saniyeler sonra acı bir pişmanlık duyan ben oldum her zaman için. Ne olursam olayım hep kendimden pişmanım. Bunun bir kaçışı yok. Ben böyleyim; artık geri dönüşü yok. Hayatı böyle acınası yaşayacak birisi. Bazıları hayatını kurtarmaya, geleceğini düşünmeye çalışırken her an kendisiyle savaşmakta ve kaybetmekte olan birisiyim. Hepsi ne için bilmiyorum bilinçaltımın küçükken yaşadığım şeyleri içine atması yüzünden ne yapacağımı bilmiyorum. Herhangi bir olayda yapmam gereken bir şeyi yapmam gerekirken tamamıyla yapmayı istemeyeceğim bir şeyi yapıyorum. O anda onu düşünürken bile elimde olmadan içimden böyle geliyor. Engel olamıyorum kendime. Bu hayatımda yapmam gerekenleri yapamadığım için hayatım acınası bir halde. Hepsi de benim yüzümden. O sonrası oluşan pişmanlık insanı yiyip bitirir. Kimseye de anlatamazsın. Ayrıca bilinçaltı siz farkında olmadan bütün her şeyi kaydeder. Yaşadığın, düşündüğün aklının ucundan geçmeyecek şeyler büyüdüğünde öyle karşına çıkar. Yapmam lazım hayatımın geri kalanını güzel bir şekilde yaşayabilmem için. Yapmam gereken şeyleri hiç korkmadan düşünmeden yapmamı sağlayacak bir şey lazım. Her şeyin özeti bu oldu sanırım. Bu yüzden sizden yardım istiyorum. Bu düşündüklerimi ilk kez yazıyorum ve birilerine anlatıyorum. Onlar da sizlersiniz. Hatta böyle düşündüğümü bile tamamıyla bilmiyordum. Bakın neler çıktı içimden. :) Ne olursa bana edeceğiniz yardım sizden istediğim şey belki de hayatımın geri kalanını kurtaracak. Buraya kadar okuyan derdime ortak olan hepinize tek tek teşekkür ederim.

Şimdi yazacaklarımı bazılarınız anlamayabilir bazılarınızada tamamıyla saçma gelebilir ama şuan ne yazacağımı bende bilmiyorum ama bakalım ortaya ne çıkcak.
:D Amacınız hedefe ulaştı mı bilemiyorum ama size bu konu hakkında birkaç naçizane tavsiye vermek istiyorum. Öncelikle dediklerinizi çok iyi anlıyorum çünkü dediklerinizi çocukluğumda dönemsel olarak ben de yaşadım. Tepki vermeniz gereken yerde kişiliğinizle bağdaşmayacak tepkiler vermenizi dikkat dağınıklığına bağlamak istiyorum. Biliyorum şu an çok alakasız görünüyor, açıklayacağım. :) Dikkat dağınıklığına bağlamamın sebebi yasadığınız ana odaklanamamanızdan kaynaklanıyor. Olduğunuz ana kendinizi veremiyorsunuz ve verdiğiniz tepkiler rastgele ve aceleyle verilmiş tepkiler oluyor. O yüzden ilk önerim yaşadığınız ana odaklanın ve şimdinin içinde olun. Onun dışında kendinizden nefret ettiğinizi yazmışsınız. Ben bunu bilgisizliğe bağlıyorum. Kendinizi keşfedememişsiniz ve bu yüzden nefret ediyorsunuz. Hâlbuki kendinizin farkında olmak, kendinize iyi davranmak yapmanız gereken en önemli şeylerden biri. Kendinizi ikinci bir kişi olarak görmekten vazgeçin. Siz iyinizle kötünüzle bir bütünsünüz. Bunu böyle kabul edin. Bundan sonra kendinize iyi davranın. Kendinizi değersiz görmeyin. Siz çok değerlisiniz, unutmayın. :)

Sayın tevhid61 hayatınızdan memnun olmamanız çizginize yön vermek istemeniz içinizdeki bu değişim için ilk adımınız sayılabilir. Sizin hayattan bekledikleriniz belki hayatın size sunduklarından farklı olabilir. Yanlış seçimler, şartlar dahilinde olması gereken seçimleriniz de olabilir. Kendinizi yargılayıp infaza yönelmek yerine, ilk önce beraat kararınızı verip bütün pişmanlıklarınızdan sıyrılıp, onları "hayat tecrübesi olarak edindiğim deneyimlerime kefalettir" demeniz sizi istediğiniz hayata biraz daha yaklaştıracaktır. Sizin kendinizi eleştirmeniz güzel bir şey ama her şeyin azı da fazlası da zarar. Pişmanlıklarınızı salıp hayata umutla bakın ki adım atabilmek için gücünüz olsun. Sağlık problemlerinin en büyük kaynağı içsel huzursuzluklardır. Hayatınızın kıymetini bilin. O da size kendinize verdiğiniz değer ölçüsünde değer versin. Sevgilerimle...

:D Amacınız hedefe ulaştı mı bilemiyorum ama size bu konu hakkında birkaç naçizane tavsiye vermek istiyorum. Öncelikle dediklerinizi çok iyi anlıyorum. Çünkü dediklerinizi çocukluğumda dönemsel olarak ben de yaşadım. Tepki vermeniz gereken yerde kişiliğinizle bağdaşmayacak tepkiler vermenizi dikkat dağınıklığına bağlamak istiyorum. Biliyorum şu an çok alakasız görünüyor; açıklayacağım. :) Dikkat dağınıklığına bağlamamın sebebi yaşadığınız ana odaklanamamanızdan kaynaklanıyor. Olduğunuz ana kendinizi veremiyorsunuz ve verdiğiniz tepkiler rastgele ve aceleyle verilmiş tepkiler oluyor. O yüzden ilk önerim yaşadığınız ana odaklanın ve şimdinin içinde olun. Onun dışında kendinizden nefret ettiğinizi yazmışsınız. Ben bunu bilgisizliğe bağlıyorum. Kendinizi keşfedememişsiniz ve bu yüzden nefret ediyorsunuz. Hâlbuki kendinizin farkında olmak, kendinize iyi davranmak yapmanız gereken en önemli şeylerden biri. Kendinizi ikinci bir kişi olarak görmekten vazgeçin. Siz iyinizle kötünüzle bir bütünsünüz. Bunu böyle kabul edin. Bundan sonra kendinize iyi davranın. Kendinizi değersiz görmeyin. Siz çok değerlisiniz, unutmayın. :)

Bu dediklerin tamamıyla doğru. Yorumun için çok teşekkür ederim. Belki de tepki vermem gereken yerde aslında var olan iğrenç kişiliğimle tepki veriyorumdur da beynimde bir yerlerde böyle birisi olduğumu kabul etmiyor olabildiğimden kendimi başka birisi olarak düşünüyorumdur. Şu an bile aklım karıştı bir olayda her şey olabilir aslında yapmak istediğim davranışları yapmak yerine çok saçma hiç istemeyeceğim kötü davranışlarda bulunuyorum dediğim gibi belki de asıl ''Ben'' buyumdur ama böyle birisi olmak istemediğimden kendimi farklıyım diye şartlandırıyorumdur. Ya da belki de ben istediğim benim ama dediğin gibi dikkat dağınıklığından böyle davranışlarda bulunuyorumdur. Bunu korkuyla da bağdaştırmak istiyorum biraz. Çünkü korkuda insana yapmak istediği ama yapamadığı şeyleri yaptırır. Bunu aşmak aslında ne olduğumu bulmak için meditasyon yapıyorum gerçi yapabiliyor muyum orası bağayı tartışılır ama gerçekten düşünüp odaklanınca insan kendini iyi hissediyor. 

Sayın tevhid61 ilk adım değişme isteğidir ve değişim korkusu, önümüzde en büyük engellerden birisidir. Siz, değişim isteğini duyduğunuz için büyük bir adım attınız. Dilediğiniz sonuçları almak için bundan sonra sebatla, aynı isteği uygulamalı olarak sürdürmeniz gerekmektedir.

Öncelikle, tümüyle farkındalığa odaklanmanızı öneririm. Kendinizi, yaşadığınız evreni ve sizinle bağlantısı olan/olmayan her bir kişiyi kabul etmek, affetmek ve sevmek işin önemli adımlarından. Kendinizi, tüm doğru ve yanlışlarınızla kabul edin, affedin ve yeni kendinize sayfa açın. Özellikle sitedeki farkındalık konularını, vakit buldukça okumanızı tavsiye ederim.

Bilinçaltı temizliği zor görünse de bizim elimizde olduğundan, aslında tamamen bizim adımımızla çok yol kat edilebilir. Sitede daha önce paylaştığım kodlar konusunu: http://www.gizlimabet.com/showthrea...ş-gidiyorsa-Ego-kodları&highlight=ego+kodları öneririm. Bir de sayın Urum'un bilinçaltı temizliği ve enerji yükseltme meditasyonunu da öneririm http://www.gizlimabet.com/showthrea...i-yükseltme-meditasyonu&highlight=ego+kodları . Çok daha fazla konu mevcut, siz en önemli adımı atmış değişimi istiyorsunuz, kalanı sizin sabır, inanç ve isteğinize bağlı.

Son olarak yinelersek, size gerekli olan, kendinizi kabullenmek, sevmek ve affetmek. Bunları yapamadığınız müddetçe, hayatınız aynı kısırdöngüler içinde sürüp gidebilir. Kendinize uygun özgüven olumlaması, affetme olumlaması, sevgi olumlaması gibi uygulamalara başlayabilirsiniz. İsteğiniz kalıcı olursa, hayatınızdaki değişimlere, sevinçle şahit olacaksınızdır.
Sevgiyle...

Sayın tevhid61 ilk adım değişme isteğidir ve değişim korkusu, önümüzde en büyük engellerden birisidir. Siz, değişim isteğini duyduğunuz için büyük bir adım attınız. Dilediğiniz sonuçları almak için bundan sonra sebatla, aynı isteği uygulamalı olarak sürdürmeniz gerekmektedir.

Öncelikle, tümüyle farkındalığa odaklanmanızı öneririm. Kendinizi, yaşadığınız evreni ve sizinle bağlantısı olan/olmayan her bir kişiyi kabul etmek, affetmek ve sevmek işin önemli adımlarından. Kendinizi, tüm doğru ve yanlışlarınızla kabul edin, affedin ve yeni kendinize sayfa açın. Özellikle sitedeki farkındalık konularını, vakit buldukça okumanızı tavsiye ederim.

Bilinçaltı temizliği zor görünse de bizim elimizde olduğundan, aslında tamamen bizim adımımızla çok yol kat edilebilir. Sitede daha önce paylaştığım kodlar konusunu: http://www.gizlimabet.com/showthrea...ş-gidiyorsa-Ego-kodları&highlight=ego+kodları öneririm. Bir de sayın Urum'un bilinçaltı temizliği ve enerji yükseltme meditasyonunu da öneririm http://www.gizlimabet.com/showthrea...i-yükseltme-meditasyonu&highlight=ego+kodları . Çok daha fazla konu mevcut, siz en önemli adımı atmış değişimi istiyorsunuz, kalanı sizin sabır, inanç ve isteğinize bağlı.

Son olarak yinelersek, size gerekli olan, kendinizi kabullenmek, sevmek ve affetmek. Bunları yapamadığınız müddetçe, hayatınız aynı kısırdöngüler içinde sürüp gidebilir. Kendinize uygun özgüven olumlaması, affetme olumlaması, sevgi olumlaması gibi uygulamalara başlayabilirsiniz. İsteğiniz kalıcı olursa, hayatınızdaki değişimlere, sevinçle şahit olacaksınızdır.
Sevgiyle...

Yardımınız için çok teşekkür ederim. Zaten zaman buldukça forumda daha çok vakit geçirmeye çalışıyorum. Ayrıca verdiğiniz linkleri de okuyorum şimdi. Çok bilgi dolu bir forum. Okuyacak o kadar konu o kadar öğrenilecek şey var ki. :))Bir yerden başlamak lazım. Tabi bu meditasyon işinde de ayrıca çok sabırsızım ama fırsat buldukça odaklanmaya bazı şeyleri düşünmeye çalışıyorum ve kısa bir süre yapmama rağmen gerçekten işe yarıyor.

Merhaba Tevhid,
Öncelikle benim sana acilen önermek istediğim şudur: SAVAŞMAKTAN, ELEŞTiRMEKTEN vs vs VAZGEÇ!!!
Bir örnek vereyim: Şimdi ben sana desem ki "sakın beyaz bir kedi düşünme" Ne olacak zannediyorsun? :) Elbette ki aklına beyaz bir kedi gelecektir değil mi? Vazgeç... İyi veya kötü olmak istemekten, şöyle veya böyle olmak istemekten vazgeç... Şu anda içinde bulunduğun durumun bence en iyi çözümü kendi hakkında düşünmekten tamamen vaz geçmek... Çünkü vaz geçtiğin anda dikkatini başka seylere yöneltebilirsin. Mevzu çok uzamasın diye mümkün olduğu kadar kısa yazdım. Sadece şu cümlemi hep aklında bulundur lütfen: "NEYI ÇOK DÜŞÜNÜRSEN HAYATINDA ONU ÇOĞALTIRSIN!"
Sevgilerle

Geri