blcknghtmr
Kayıtlı Üye
Gerginlik ve stress için ses dosyası indirmiştim, odamdaki soğuk buhar üfleyen makinamın içine bahar esansı koydum bir tane mum yaktım uzandım müziğimi dinliyorum, bir yandan da hayal kuruyordum yemyeşil bahçe cennet gibi köpeğim var vs vs bir anda zombiler çıktı. Kendi kendime dedim ben üretiyorum bunları ürettiğim gibi yok edebilirim. Yok olduklarını düşündüm ama olmuyor çünkü düşüncelerimin düşüncesi var sürekli zombilerin varlığını düşünüyor benim düşüncem yok olcak diyor ama bir yandanda varlıklarını düşünüyorum böyle varya deliricem çıldırıcam. Sonra birden köpeğim geldi aklıma onu kurtarmam lazım sonra dayanamadım vazgeçtim kalktım içeride makarna vardı onu yemek için. Bu seferde makarnanın bir tabak dolusu solucan olduğunu hayal ettim ama istemsiz hayal ettim. Yok diyorum yemeğe devam ediyorum ama bir yandanda onları solucan gibi hayal ediyorum. Midem bulandı ve bunu kesmem gerektiği zaman kesemiyorum yani düşüncem ikiye bölünüyor ve ben yok diye düşündükçe düşüncemin düşüncesi varlığını hayal ediyor. Anlatabiliyormuyum bilmiyorum
Önceden sadece birşeye konsantre olmak için düşündüğümde olurdu, şimdi her an oluyor. Mesela şimdi ofisteyim bilgisayar başındayım gözlerim açık ama o görüntüleri halen düşünüyorum ve görüyorum. Bilerek yapıyorum ama bilinçli ama bilincimi kontrol edemiyorum gibi birşey işte. Yolda yürürken arkadan gelen bir adamın gölgesini görsem ani tepkiler veriyorum, deliriyormuyum acaba? Bunu önlemenin elbet bir yolu vardır. Değilmi?