YasinLY
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar konu bilgisayarımla ilgili olduğu için program haneye açtım doğru yere açtığımı düşünüyorum. Bilgisayarım 2 seneden beri aynı şekilde bozuluyor. Önce Windows Görev Yöneticisi devre dışı oluyor, sonrada Kayıt Defteri kapanıyor. 2 seneden beri aynı virüsten bıktım. Hep aynı şekilde bozuluyor, tüm bilgisayarcılara götürdüm hiçbiri yapamadı. Hepsi format diyor fakat için de babamın ablamın verileri var, çok önemli. Benim de kendi dosyalarım var konuyu açmak için tıkladığımda 5 dakika bekledim neredeyse.
Eset NOD32 kullanıyorum taradı 2 virüs buldu sildi. İnternette yaptığım araştırmada SpyBot programını yükledim buda epeyce Spy - Virüs buldu. Sildi hâlâ sorun var. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar lütfen. İyi forumlar... :banghead: :banghead: :banghead:
Eset NOD32 kullanıyorum taradı 2 virüs buldu sildi. İnternette yaptığım araştırmada SpyBot programını yükledim buda epeyce Spy - Virüs buldu. Sildi hâlâ sorun var. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar lütfen. İyi forumlar... :banghead: :banghead: :banghead: