Bi insanın üstünde aşık cin normal musallat veya büyü olup olmadığı nasıl anlaşılır ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ebruuus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aklımda deli sorular :D Aşık cin kısmına da inanmıyorum. Aşırı uçuk bir tez hatta paravan gibi geliyor. Cinleri gözümüzde fazla büyütüyor olabilir miyiz ? Ya da cin adı altında bahsettiğimiz varlıkları yanlış mı tanımlıyoruz, acaba ?
İslam terminolojisi bu konuda biraz zayıf. Tüm metafizik varlıklara cin diyor, sınıflandırma pek yok. Zaten cin örtük olan anlamına geliyor sanırsam. En azından ben böyle biliyorum.

Aklımda deli sorular :D Aşık cin kısmına da inanmıyorum. Aşırı uçuk bir tez hatta paravan gibi geliyor. Cinleri gözümüzde fazla büyütüyor olabilir miyiz ? Ya da cin adı altında bahsettiğimiz varlıkları yanlış mı tanımlıyoruz, acaba ?
İnsan gibi düşünmek lazım. Bazıları zararsız bazıları değil. Hitler gibi de var bakkal Mahmut gibi olanı da. Halkın bildiği önemli değil o yüzden yanlış doğru ya da eksik bilinmiş Havvascı önemsemez. Her bilgi de uluorta verilmiyor maalesef. Vermekte sakınca yok da soru soruyu doğuruyor. Uzun konular 😄

Havvas bu konu da kesinlikle zayıf değil. Çok ciddi bir sınıflandırma var. Türler özellikleri vb
Havvas kesinlikle ilgi alanım değil, o yüzden ben de havass konusunda oldukça zayıfım. Affedin yanlış bilgimi. Genel olarak cin, ifrit kavramları var sadece sanıyordum. Benim hatam.
İnsan gibi düşünmek lazım. Bazıları zararsız bazıları değil. Hitler gibi de var bakkal Mahmut gibi olanı da. Halkın bildiği önemli değil o yüzden yanlış doğru ya da eksik bilinmiş Havvascı önemsemez. Her bilgi de uluorta verilmiyor maalesef. Vermekte sakınca yok da soru soruyu doğuruyor. Uzun konular 😄
Bence gereğinden fazla bile bilgi var, neyse ki doğru-yanlış bir arada. Sadece havvas için konuşmuyorum.

Evet çok fazla bilgi kirliliği var Buda normal. Çünkü halkında ilgilendiği bir konu, işin ustasına hocasına bırakalım demiyor kimse bu konuları. Bilene soralım dinleyelim demiyor. Bencesi olacak konular değil ama herkesin bir bencesi var. Bu yüzden de dolandırıcı da bitmiyor. Halk kendi eliyle dolandırıcı yaratıyor

Evet çok fazla bilgi kirliliği var Buda normal. Çünkü halkında ilgilendiği bir konu, işin ustasına hocasına bırakalım demiyor kimse bu konuları. Bilene soralım dinleyelim demiyor. Bencesi olacak konular değil ama herkesin bir bencesi var. Bu yüzden de dolandırıcı da bitmiyor. Halk kendi eliyle dolandırıcı yaratıyor
Suur kaybetme durumu yok ama anlattım zaten size bi kere resmen biri dudağımdan öptü gibi hissettim bide uykumda korkutuyorlar bi kaç yıldır düzenli olarak her gün olmasada evde ayrı bi musallat durumu olup olmadığını anlayamıyoruz ama ben bu tarz şeyler yaşadığım için kendimden şüphe duydum böyle bişey mümkün mü pek görülebilen bişeymi normal musallat gibi yaygınmidir acaba bilgim yok pek bu konularda ama sizin bilginiz olduğu için sormak istiyorum güvenip baktirabilecegim herhangi birisi yok kimseye güvenemem ama ne olduğunuda bilmek istiyorum

Bence vardır.
Belkıs insan-cin meleziymiş.
İmam Siblinin kitabı Cinlerin Esrarinda geçiyor.
Ayrıca eski kavimlerin hepsi insan değildi. Bedenli varlıklardı ama insan olmayan beşerlerdi. Kuran'da beşer kelimesi geçiyor Meryem Suresinde.
İnsanların içine girdiklerinde belki bir bağ oluyor olabilir.Bu tarz iddaaları olan insanlar var.Birine denk geldim.Kadın yürüyemiyor.Boşluğa sarılıyor kendi kendine konuşuyor napacağımızı bilmiyoruz diyordu kadının yanındaki.
Ori nin bir hikayesi vardı.Kadın ormanda farklı yoldan gidiyor.Aklını kaybetmiş oradan geçince.Olmayan çocuğa bakıyormuş.Tabi tecavüze uğramış olma ihtimali var.Aklını kaybetti diyip olayın üstünü örtmüş olabilirler.

İnsanların içine girdiklerinde belki bir bağ oluyor olabilir.Bu tarz iddaaları olan insanlar var.Birine denk geldim.Kadın yürüyemiyor.Boşluğa sarılıyor kendi kendine konuşuyor napacağımızı bilmiyoruz diyordu kadının yanındaki.
Ori nin bir hikayesi vardı.Kadın ormanda farklı yoldan gidiyor.Aklını kaybetmiş oradan geçince.Olmayan çocuğa bakıyormuş.Tabi tecavüze uğramış olma ihtimali var.Aklını kaybetti diyip olayın üstünü örtmüş olabilirler.
Çocuk başka boyutta ise göremezler tabi. Bu boyutta doğması için annenin bedenli olması gerek. Yada anne cin ise bir süre insan formunda olması lazım. Uzun zaman önce o tarz bir yorum okudum burda babası insan annesi cin birisini tanıdığını söyleyen bir üyenin yazdığı.

Çocuk başka boyutta ise göremezler tabi. Bu boyutta doğması için annenin bedenli olması gerek. Yada anne cin ise bir süre insan formunda olması lazım. Uzun zaman önce o tarz bir yorum okudum burda babası insan annesi cin birisini tanıdığını söyleyen bir üyenin yazdığı.
Temas olabilir belki ama dikkat edilmesi gereken insanların beden pozisyonu da açı gereği belli noktaları uyarıyor.Ağırlık bir noktaya geliyor.

Bu tarz çocuk sahibi olma gibi söylemlere denk gelmiştim.İnanıyormuş gibi yapmaktan ipin ucunu kaçırdım.Siber olarakta bu tarz söylemlere dikkat etmek lazım.Yapay zeka yayılmadan çocuk sesi verilebiliyordu cihazlara.Biraz bilinçle çınlamanın bile önüne geçilebilir.Arada kalanlara cızırtı sesi veriyorlar.

Cin musaklati gibi..
Dudaginizda uyuşma oluyor mu öptüğünde?
Evlilik muhabbetine girmeyin hiç iyice sahiplenir.
Yok sadece bi kere uyurken birinin dudağımdan öptüğünü hissetmiştim çok gerçekçiydi onun dışında genelde uykumda korkutuluyorum vs sürekli olmasada düzenli bi ara aşırı pis cinsel rüyalar görmüştüm

Bence vardır.
Belkıs insan-cin meleziymiş.
İmam Siblinin kitabı Cinlerin Esrarinda geçiyor.
Ayrıca eski kavimlerin hepsi insan değildi. Bedenli varlıklardı ama insan olmayan beşerlerdi. Kuran'da beşer kelimesi geçiyor Meryem Suresinde.
Ananem ve kardeşi, bundan yaklaşık 60 yıl önce köyde arıkta(su yolunda) yanlışlıkla iki cin çocuğu öldürdükleri için Cin mahkemesine çıkmışlardı.. köyde o zamanlarda sevilip sayılan, bu işlerden anlayan bir hoca, ananemle kardeşini birtakım pazarlık ve anlaşmalar sonucu ikisini de kurtarmış.. yaptığı ritüelleri burda anlatmayacağım ama en ince ayrıntısına kadar anlatmıştı biliyorum..
adamın, cin'den iki çocuğu olduğunu ananemler ve tüm köy bilir bahsedermiş..
Ayrıca eski insanlardan çok duydum bu tür hikayeler, cinler'den çocuğu olan insanları.. 🤷🏼‍♂️

Yok sadece bi kere uyurken birinin dudağımdan öptüğünü hissetmiştim çok gerçekçiydi onun dışında genelde uykumda korkutuluyorum vs sürekli olmasada düzenli bi ara aşırı pis cinsel rüyalar görmüştüm
Çekici karşı cinsin kılığına girip cinsel yakınlık kurmaya çalışmaları tuvalet banyo vb yerlerde gizlice izlemeleri onların bilinen numaraları.. cinsel rüyalar da onlardan dolayı olabilir.

Ananem ve kardeşi, bundan yaklaşık 60 yıl önce köyde arıkta(su yolunda) yanlışlıkla iki cin çocuğu öldürdükleri için Cin mahkemesine çıkmışlardı.. köyde o zamanlarda sevilip sayılan, bu işlerden anlayan bir hoca, ananemle kardeşini birtakım pazarlık ve anlaşmalar sonucu ikisini de kurtarmış.. yaptığı ritüelleri burda anlatmayacağım ama en ince ayrıntısına kadar anlatmıştı biliyorum..
adamın, cin'den iki çocuğu olduğunu ananemler ve tüm köy bilir bahsedermiş..
Ayrıca eski insanlardan çok duydum bu tür hikayeler, cinler'den çocuğu olan insanları.. 🤷🏼‍♂️
O tarz şeyler duymuştum. Kocası uzun zamandır uzakta olan kadının hamile kalması, rüyaya gelip çocuğun ondan olduğunu söylemesi vb. Tabi bu tarz durumları cinler tarafından rahatsız edilen kadınlar yaşıyor. Herhangi bir kadın yada erkek degil.

O tarz şeyler duymuştum. Kocası uzun zamandır uzakta olan kadının hamile kalması, rüyaya gelip çocuğun ondan olduğunu söylemesi vb. Tabi bu tarz durumları cinler tarafından rahatsız edilen kadınlar yaşıyor. Herhangi bir kadın yada erkek degil.
Birini biliyorum, 30 yaşlarında bekar bir kadındı. Tek yaşıyordu. Çok iyi fal baktığını söylerlerdi. Kadın kendi söylerdi, beni ....... Kabilesinden Z...cc....n isimli cin sahiplendi kendisi kocam olur diye 😃🤷🏼‍♂️ inanması güç ama gerçekten dediğin gibi aynen...

Geri