Merhaba bu konuda şüphelerim var çünkü ben çocukluğumdan beri asla dışarıyı gezmeyi vs sevmeyen biriyim evden çıkmakta gerekli olmadıkça hiç gelmiyor içimden annemle bu konuyu konuşurken ailede tek benim böyle olduğumu söyledi diğer kuzenlerim vs hep gezen sosyal tipler ben pek öyle değilim birde bazen sanki hiç evlenemicekmisim gibi geliyor sanki bi varlık beni bağlıyor gibi hissediyorum nasıl desem bi kaç kerede bazı şeyler oldu nebiliyim uykumda biseyin yanımw yattığını hissettim bi keresinde yan yatıyordum sanki bişey arkama bacağını atıyor gibi hissetme vs sonra rüyamda bi kaç kere tanımadığım ama çok hoş olan erkeklerle yakınlaştığımi hatta aşırı cinsel içerikli şeyler görmek vs gibi bi keresinde tanımadığım çok yakışıklı bi çocukla yakınlaşıyordum aynı rüya içinde sol avucumda kına olduğunu gördüm bi süre sonra tamamen kayboldu işte bi kere uyuyordum bilincim açık ama gözüm kapalıydı tam rüyamı yoksa uyku uyanıklık arasında bi durummu emin değilim içimden bi ses yakında evleniceksin gelinliğini hazirlicam dedi uzun süre o sese karşı çıkmaya çalıştım diyorumki benim öyle bi durumum yok ama bi süre o ses baskın çıktı sonra geçti bi kerede sabaha karşı uyurken biseyin dudağımdan öptüğünü hissettim kimsede yoktu evde hatta bi kerede bişey yanağimi okşadı gibi hissettim anneme sordum senmi yaptın diye ben yapmadım üstünü örttüm sadece belki öyle gelmiştir dedi bu tarz garip şeyler yaşadım ve ne olduğunu anlayamıyorum ha uykumda korktuğumu bağırdığımi sıçrama irkilme gihi şeylerde yaşıyorum her neyse gelelim asıl meseleye ben mi kuruntu yapıyorum yoksa bunlar yasanabilen şeylermi sizinde oldumu veyahut