selene7777
Banlı Kullanıcı
Açıkçası buna sonuna kadar inanıyorum, düşünce gücüyle bir çok şeyin olabileceğine şahit oldum ama bunu yapmak için gereken azim ve istikrara sahip değilim. Kafamı boşaltamıyorum ki bir türlü.

Enerji harcadığınız için bitkin düşmüşsünüzdür; normal endişelenmeyinYa bunu denedikten sonra baş ağrısı olması normal mi?Şu anda başım çok fena zonkluyor daa biri cevaplarsa sevinirim![]()
Bazı komplikasyonlar kaçınılmazdır paranormal çalışmalarda. Lakin bunun gibi başlangıç evrelerinde tavsiyedir ki, kendinizi fazla yormayın, kendinizi sıkmayın. Odaklanın ama odaklanmak kendini sıkmak değildir. Ta ki baş ağrısız ve gergin olmayan bir odak haline girene kadar deneyin. Diğer türlü beyniniz bir süre sonra otomatik frenleme yapacaktır. Sebebi bu çalışmada bir evreden sonra ağrı oluşacak gibi bir koşullanmaya girecek olmasıdır. Bu da çalışmanızın başarı oranında düşüş sağlayacaktır.Ya bunu denedikten sonra baş ağrısı olması normal mi?Şu anda başım çok fena zonkluyor daa biri cevaplarsa sevinirim![]()
Bunun şimdilik tesadüf veya uygulamanın başarısı olarak nitelendirmek erken olacaktır. Çalışmalara devamTavsiyen için teşekkür ederim chilliout bunu denedikten sonra pc de esp testini uyguladım amacım yoktu tabi öylesin bir deneyeyim dedim ama fena odaklanmıştımönceden hep 3 tanesini biliyordum ne azı ne de fazlası ama bugün 5 tanesini bildim bir alaka olabilir mi yoksa tesadüf mü?
kaşık olayı nasıl yapılıyo bilgilendirirmisin?
İmajinasyon çok önemli bir uygulamadır. Elbette gözünüzü kapatıp da yapabilirsiniz ama önce bütün duyularınızla odaklanmayı öğrenin. Sonra görme duyusunu eksiltebilirsiniz. Zaten o da üst adımlardan biridir. Size başka teknikler de verilecek. Başarılar.Bugün,hatta az öncetelekinezi için kağıt yöntemini denedim ne zamandır yapmıyordum kağıdı iğnenin üstüne koydum ve çalışmalara başladım ilk başladığımda kendimi çok uhaf hissediyordum yani nasıl söyleyeyim enerjik hissediyordum elimi yaklaştırır yaklaştırmaz kağıt dönmeye başladı daha önce hiç böyle olmamıştı,tabi soğukkanlılığımı korudum
ve elimi çekmedim tepki falan da vermedim devam ettim sadece kağıt hala dönüyordu o döndükçe ben daha da heyecanlandım ve elimi çektim olayın soku üzerine
daha sonra biraz bekledim yine denedim ancak bu sefer yok denilecek kadar az hareket etti chillout bana başka teknikler de yazabilir misin ya bir de bu çalışmayı gözümüzü kapatıp imajine ederek yapsak olur mu benim gözlerim çok ağrıyor dikkatli bakınca imajine edip yapsam yine aynı şey olur mu?