dmavisi35
Banlı Kullanıcı
Ben aliğa /karadut diye bir deniz var, oraya her gittiğimde ( koskoca denizde hiç kimse yok genellikle tek başımıza kalıyoruz) geceleri bembeyaz bir varlık görüyorum. Genellikle gece 3-4 arası gözüküyor, sadece ben görmedim annem, dayım ve abim de gördü. İlk gördüğümde onu ( yine geceydi 3.5-4 arası ) önümden geçmişti, göz göze geldiğimizde zaman yavaşladı gibi hissettim, gözü yuvarlak gibiydi, bem beyazdı ( uçuyordu bu arada) ve çok hızlıydı. Sonra dayım annemi ve abimi korkutmuştu, onlar anlattı bana gördük diye, sonra ben de anlattım ben de gördüm onu diye, öyle yani. Ama onu bir kaç kere görmedim ben, bayağı gördüm, yarım saat boyunca onu izlediğimi hatırlıyorum, gece uykumdan kalkıp da hem de :S Ve şu sıralar her gece 3-4 arası uyanıyorum, korkuyla :S saat 4.5a doğru da tekrar uyuyorum. S: Bir bilginiz var mı bunun ne olduğu konusunda? hıı şimdi geldi aklıma, onu ben evde de görmüştüm, saat aynı, yine kapıda bana bakıyordu, :S ben yatıyordum yatağımda, korkup uyumuştum. :S Bir de bazen ona ( ne olduğunu bile bilmediğim şeye ) aşık olduğumu hissediyorum. :S ?