beyaz ışık hüzmeleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kurtxtc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kurtxtc

Kayıtlı Üye
Son günlerde bazen misket bazen tenis topu büyüklüğünde yuvarlağımsı, beyaz ışık hüzmeleri görüyorum. En yoğunu bugün bir aile büyüğümün yanında oldu, onun etrafında onlarcasını gördüm. Tabii o an karşındakini korkutmamak için bir şey diyemiyorsun ve olayı idrak edemiyorsun ama sonrasında düşündürüyor. Geçmiş yıllarda ara sıra yaşardım ama bugünlerde çok sık oluyor. Ek olarak odamdaki aynaya baktığımda buharlaşır gibi olduğunu görüyorum. (Vitamin eksikliğim yok, yorgun değilim, gözlerim bozuk değil, akıl hastası değilim.) Korkutmuyor, pozitifte hissettirmiyor... Eminim daha önce yaşayanlar vardır. Bunun olayı nedir? Varlık vs mi?

Onlara orb deniyor.

Onlara orb deniyor.

Burada genel olarak fotoğraflarda görüldüğü söylenmiş, tarif ettiğim şey 'orb' dediğiniz varlığa uyuyor gibi peki bunu reelde çıplak gözle görmenin olayı nedir acaba

Burada genel olarak fotoğraflarda görüldüğü söylenmiş, tarif ettiğim şey 'orb' dediğiniz varlığa uyuyor gibi peki bunu reelde çıplak gözle görmenin olayı nedir acaba
Normal bir fotoğrafta görününen şeyi insan gözüde görür zaten.Genel olarak fotoğraflarda görülmesinin söylenmesinin sebebi o varlıkların hızlı olması ve insanların gerçek hayatta görünce dikkat etmemesi yada göz yanılsaması sanılmasından dolayı.Bu varlıklar genelde melek enerjisine yoruluyor yani iyi bir enerji.Genelde Büyüklü küçüklü farklı şekillerde olabildiği söyleniyor.Sizin için özel olarak ne anlama gelir bilemem belki sadece gözle ilgili bir problemdir,sanrıdır belki de korunuyorsunuzdur.Bilemeyeceğim... ancak korkmanızı gerektirecek bir şey yok varlıklarla alakalı bir şey olsa bile bu varlıklar iyi varlıklar deniyor.

Geri