Derman Baba
Kayıtlı Üye
hangi resim için diyorsunuz bunu çünkü aynı resimden bir kaçtane var daGerçek değil bence kendisi çizmiştir
hangi resim için diyorsunuz bunu çünkü aynı resimden bir kaçtane var daGerçek değil bence kendisi çizmiştir
bende konu sahibiyim merak ettimYeşil zeytine diyorum
Burda bir suliet var. Bu benim ilk mesajım buraya ve gördüğüm şey kısık gözle daha net biçimde görebiliyorum.Arkadaşlar herkese merhaba uzun zamandır anlamsız bir şekilde bu resim belirmiş durumda sizinle paylaşmak istedim acaba ben mi yanlış görüyorum yoksa orada gerçekten bir şey var mı daire içine aldığım yere lütfen dikkatlice bakın konsantre olun ne olduğu ile alakalı bana bilgi verirseniz çok sevinirim
İlk mesajını benim konuma yaptığın için teşekkür ederim ? bende bunun karşılığında sana ihtiyacın olan bilgiler varsa bilgi sahibi olduğum konular dahilinde seninle paylaşmaktan memnun olurumBurda bir suliet var. Bu benim ilk mesajım buraya ve gördüğüm şey kısık gözle daha net biçimde görebiliyorum.
İlk mesajını benim konuma yaptığın için teşekkür ederim ? bende bunun karşılığında sana ihtiyacın olan bilgiler varsa bilgi sahibi olduğum konular dahilinde seninle paylaşmaktan memnun olurum
Unutma bilgi bazen hayat kurtarır![]()
bende aynısını görüyordum ama artık değiştirdim görmüyorum ve inan çok huzurluyumSivri burunlu, büyük gözlü şeytani bir şey görüyorum