zarifnaz
Kayıtlı Üye
merhabalar.site yöneticilerinden yardım rica ediyorum. benim sorunum saat 3 4 olduğu ozman uyandırılıyorum.ya kulağımda bana ismimle hitap eten biri yada herhangibir ses duyuyorum ve uyanıyorum. ama daha çok sabah namazına yakın uyandırılıyorum.bir kerersinde rüyamda olduğumu hissediyorum , ama uyanıklık halimde var odamın penceresini görüyorum ama kendimde değilim sadce inanılmaz parlak bir ışık hemen yatağımın baş ucunda ve çan sesleri ruhumun dışarda olduğunu hissediyorum ve onu nefes gibi içime çekeyorum la ilahe ilallah diyerek sıçrıyorum.ama rüya değildi içime giren ruhumdu sanki ve gözümü açtığım gibi ezan okunmaya başladı. yalnız kaldığımda daha sık bu tarz olaylar geliodu başıma.ama şimdilerde yine sıklaştı.
bir günde yine uyandım sağa sola döndüm yine ama bana seslenen bir selle uyandım adımı sööyüyodu biri saniyeler geçmeden ezan okundu busefer kalkmıcam dedim sıtımı döndüm ve arkamdan bir el dokundu bana sıçradım birisi dürtükledi resmen tabi krktum hemen abdest alıp namaz kıldım.
ve bugün yine uyandım uyumaya çalışırken tam dalacakken yatağımın baş ucunda biri öksürdü ve ben korkmama rahmen uyumaya çalıştım busfer dolaptaki kitap düşmesinmi saniyeler geçmeden yine sabah namazı okundu. bu bir tesadüfmüdür yoksa bişeyler varmı benmi kuruntu yapıyorum.ama namaz kılan biri değilim ve herseferinde bööle uyandırlmamda ısarala ilginç.
yardım edicekmisiniz bana
fftopic: şimdiden çok teşekkürler. bide tabi eskiden uyumaya geçmeden önce suratıma küçük küçük yumruklar atılırdı.ve şimdide mutlaka geceleri uykuya dalmadan bir iki saniye kadar önce sanki vücuduma elektirk çarpar gibi yada içimden bişey geçiyo titriyorum mutlaka ama ayatel kürsi okuyup yattığımda asla olmuyo.
bir günde yine uyandım sağa sola döndüm yine ama bana seslenen bir selle uyandım adımı sööyüyodu biri saniyeler geçmeden ezan okundu busefer kalkmıcam dedim sıtımı döndüm ve arkamdan bir el dokundu bana sıçradım birisi dürtükledi resmen tabi krktum hemen abdest alıp namaz kıldım.
ve bugün yine uyandım uyumaya çalışırken tam dalacakken yatağımın baş ucunda biri öksürdü ve ben korkmama rahmen uyumaya çalıştım busfer dolaptaki kitap düşmesinmi saniyeler geçmeden yine sabah namazı okundu. bu bir tesadüfmüdür yoksa bişeyler varmı benmi kuruntu yapıyorum.ama namaz kılan biri değilim ve herseferinde bööle uyandırlmamda ısarala ilginç.
yardım edicekmisiniz bana