"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Beni rahatsız eden erkeğe ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CimCime_01

Kayıtlı Üye
Iyi geceler arkadaslar benim büyük bir SIKINTIM var. Benim 1 senedir sevgilim var evlenecegiz, ama baska bir erkek pesimi birakmior evli olmasina ragmen ve benim sevgilim oldugunu bildigi halde rahatsiz edior. Kendisiyle konustum ama laf dinlemior benim icin esinden ayrilacakmis. Kendimden sogutmak icin ne yapabilirim, yada onu esinemi baglasam tekrar, hangisi daha mantikli
Cözemedim. Nolur bana yardim edin. Tavsiye edebileceginiz bir uygulama varmi?

Uygulamayı tercih sebebi yapmayın benim görüşüm farklı yolllardan bu isi halledin sevgilinize demeniz daha doğru birlikte karar alır ve zaten gerekeni sevgiliniz yapar eğerki pislik bir insansa suç duyurusunda bulunun

Uzun zamandir tandigim bi insan polis felan karistirmak istemiorum. Sevgilimide karistirip kavga etmelerini istemiorum. Polis en son care olmali benim icin. Ben maji uygulamak istiorum benden sogsun diye

Anlıyorum fakat sizin için söylüyorum bunu çıkış yolu görmek yerine farklı yollardan denemeniz daha mantıklı

Siz bir büyücü olmadığınız için bir uygulama yapmanızı tavsiye etmem. Zira işin erbabı olmayan halk kendini büyücü sanıp da kendi başına birşeyler yapmaya kalktığında sadece kendine lanet uygulamış olur. Bu konuda yetkilendirilmeyen insanlar, yetkilendirilmiş kişilere yani gerçekten büyü sanatını icra eden erbaplara (şarlatan ve insanların zaaflarından yararlanan dolandırıcılara değil) yaptırmalıdırlar. Bahsettiğiniz her 2 seçenek için de (eşine bağlama da kendinizden soğutma da) büyü vardır. Yeter ki doğru insana uygulatın.

Gerçekten büyü sanatını icra eden erbapları nereden bulacak peki arkadaş? Yani doğru insanı nasıl-nerden bulabilir?

Büyüyle değil sevgilinize demelisiniz ya da savcılığa şikayet etmelisiniz. Büyüyle bir şeyleri cözmeyi düşünmemeli insanlar. Cözümsüz şeylerde bile. Büyü bir kere daha büyük bir şey yaşananlardan. Yani daha kötü bir sey. Tabi siz bilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri