Ben ve iki cüce

TheDarkLord9o9

Kayıtlı Üye
Merhaba tekrardan
Arkadaşlar kısa bir süre önce rüya gördüm çok ilginç ve sinir bozucu bir rüyaydı

Rüyada ben bina gibi bir yerin içindeydim ve yürüyordum iki cüce gördüm onlarda beni gördü benim asansöre binmem gerekiyordu asansör beklerken sapıttılar ve benim bazı şahsi bölgelerime dokunmaya çalıştılar bende sinirlendim ve ikisini öldürdüm yumruklayarak ve o iki cüceyi asansöre bindirip en üst kata yolladım ben binmedim
Aklım karıştı dediğim gibi ilginç rüyaydı tam çözümleyemedim yardım eder misiniz

Yer cücesi deyimi burdan mi geliyor acaba 🤨
Asansörle çıkmak ve yerin altında olmak..
Bunlar alt tabaka cin yada başka tür bir metafizik varlık. Alt boyuttan göndermişsiniz. Oranızı buranıza dokunup taciz etmek birazcık eğlenmek istemişler. Ölümleri gerçek öldürmek olabilir gibi geldi bana.

parapsiolog olarak rüya yorumu ilgi alanım değil. Ama psikolog olarak yorum yapabilirim.
Rüyadaki bina, kendi iç dünyanı temsil ediyor. İki cüce ise Jung’a göre bastırdığın, rahatsız eden küçük ama etkili duygusal taraflarını simgeler. Sana uygunsuz yaklaşmaları, sınırlarının ihlal edildiğini hissettiğin bir durumu gösterir. Onları öldürmen, bu bastırılmış duyguları kontrol altına alma ya da hayatından çıkarma isteğidir. Asansöre gönderip uzaklaştırman ise bu sorunları bilinçten uzaklaştırmaya çalıştığını anlatır.

Geri