C
cengo
arkadaşlar ben küçüklüğümden beri kendimi diğer insanlardan farklı sanıyorum.sanki insan değilmişim gibi.sanki başka bi dünyaya aitmişim gibi.ayrıca geleceği tahmin edebiliyorum güçlü bir şekkilde ve doğa dışı varlıkları hissedebiliyorum.olağanüstü ve doğa dışı konulara meraklıyım.çevremdekiler benim gizemli biri olduğumu söylüyor.nasıl oldu bilmiyorum ama bu sitede yıldız tohumuyla ilgili bi konuya rastladım
belirtilerin hepsi kelimesi kelimesine bende var.ayrıca annemde benim gibi.diğer özelliklerimi annemden almışım.yıldız tohumu testini yaptım.sonucu bekliyorum ama yinede siz arkadaşlarıma sorıyım dedim.ben yıldız tohumu olabilirmiyim? Hiçkimseye karşı kin falan beslemiyorum sadece sevgi var içimde.kendime ait bir dünyam var.hayalgücümde sınırsız.yardımlarınızı bekliyorum
belirtilerin hepsi kelimesi kelimesine bende var.ayrıca annemde benim gibi.diğer özelliklerimi annemden almışım.yıldız tohumu testini yaptım.sonucu bekliyorum ama yinede siz arkadaşlarıma sorıyım dedim.ben yıldız tohumu olabilirmiyim? Hiçkimseye karşı kin falan beslemiyorum sadece sevgi var içimde.kendime ait bir dünyam var.hayalgücümde sınırsız.yardımlarınızı bekliyorum