Ben Bunları Nasıl biliyorum?

Secretwonders

Kayıtlı Üye
Sadece bir örnek olarak görseli ekledim. Bu benim en az 6 aydır görüşmediğim ve hiçbir kanaldan iletişim kurmadığım ancak gönül bağımın hep derin olduğu biri . bir gece aniden aklıma geldi , yatağımda uzanmıştım gözlerimi kapattım ve ortam sesi dinler gibi gözlerim kapalı dinlemeye başladım, inanın ne dinleyeceğimi bilmeden, ve o kadar gürültülüydü ki cemaat denir gibi duydum tam o sırada beyaz elbiseli bi kadın figürü gözümün önünden geçti (bu sırada gözlerim kapalı), sonra gözlerimi açtım ve bana bu kişinin sabah mesaj göndereceğini adım gibi biliyordum, ve tam olarak da öyle oldu. bana 6 ay üzerine mesaj gönderdi ve ben ona sadece bunları sordum.
Bu sadece bir örnek.
Bu şekilde gönülden bağım olan insanlarla sürekli bunu yaşıyorum ben .
Ya gece uzandığımda biri ve o biri ile alakalı bişiler geliyor , ya da gün içinde bana bu kişilerden biri bir şey söylüyor ve bende örneğin “arabanın nesi var “ diye soruyorum veya “şehir dışında nereye gidiyorsun “ diyorum , hemen bana arabasının servisten fotoğrafını atıyor , ya da yoldan fotoğraf atıyor şuraya diye , yani bunu sorarken zaten biliyor oluyorum.
Ben bunları nasıl biliyorum kendi aklımı oynatmadan bana bir yardım etseniz akıl verseniz .
Yani ses desem %100 değil çünkü çok dikkat kesilmem gerekiyor net değil, his desem değil , bilhassa gece uzanıyorsam görüntü olarak. Ve odaklanmıyorum , kasıtlı düşünmüyorum. Bir anda bu neden olur. ?

IMG_3249.webp

Geri