"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Belki de Siz Sınırda Kişilik Olabilirsiniz (Test)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan La-edri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
malesef ben bir borderline hastasıyım 2006 da bu teşhiz konuldu.çok zor bir durum olduğunu belirtmeliyim hastalığı bilmeyenler tarafından çok yıpratılıyor insan ünüverstide de hocalarımla ve aslında tüm toplum tarafından dışlanmıştım oysaki istediğim sadece sığınma ve koşulsuz güvenme terk edilmeyeceğime inanmak için verdiğim savaş devam ediyor 30 ila 40 yaş arasında gerileyeceği söyleniyor hastalığın.ama renkli taraflarıda var elbette resim öğretmeniyim ilhamı ruhumdan alıyorum itopluma ilğinç gelen ve itici gelen bir perspektif sunuyor.aslında kabullendim rahatsızlığı o zaman sorun kalmıyor...

okurken korku duymadım desem yalan olur,

kendime uyguladım 25 a 5 b çıktı.

sadece hanımlara mı uygulanıyor bu test bir erkek olarak kendimde yanıtladım,

ama bu durumda olanları dışlamak çok dogru bir davranış değil bence ya bu arkadaşlarımız olmasaydı hayat çekilmez olurdu belki,

ben onları da deryanın bir damla suyu gibi görüyorum ve iyiki varlar diyorum.

saglıcakla.

malesef ben bir borderline hastasıyım 2006 da bu teşhiz konuldu.çok zor bir durum olduğunu belirtmeliyim hastalığı bilmeyenler tarafından çok yıpratılıyor insan ünüverstide de hocalarımla ve aslında tüm toplum tarafından dışlanmıştım oysaki istediğim sadece sığınma ve koşulsuz güvenme terk edilmeyeceğime inanmak için verdiğim savaş devam ediyor 30 ila 40 yaş arasında gerileyeceği söyleniyor hastalığın.ama renkli taraflarıda var elbette resim öğretmeniyim ilhamı ruhumdan alıyorum itopluma ilğinç gelen ve itici gelen bir perspektif sunuyor.aslında kabullendim rahatsızlığı o zaman sorun kalmıyor...

Sözüm sanatçılara; eğer hayatı bizim gibi algılasaydınız o büyük eserler ortaya çıkamazdı.

15 a 15 b hatta çoğu şıkta zorlandım.ne yapmamız gerek ? bence bu bir toplum sorunu oldu her 3 kişiden 1 inde bu hastalıktan var. çünkü kimseye gerçek anlamda güven yok.her insanın geçmişinde mutlaka bi yara var mutlu insan yok.. hep terkedilişler aldatılışlar hayal kırıklıkları yalanlar yalanlar... kim bonderline olmaz ki :) ama sonuç olarak bu durum rahatsız edici bence. birine bağlanıp kafamda kurgular kurmak istemiyorum artık..

Bu hastalık olarak gördüğümüz şeyin, sanata yararı var sanırım? Bende güzel sanatlar öğrencisiyim oldum olalı sanatla iç içeyim. Fakat zararı yararından bin kat fazla:(

Borderline çok ciddi bi rahatsızlıktır ve böyle saçma sapan testlerle belirlenmez kaldı ki bu tarz saçma sapan testler çok tehlikeli o anki ruh haline göre insanlar bunu saplantı haline bile getirebilir.......karşıyım bu tarz testlere güzel düşünün güzel olsun dostlar

Geri