Yakinas
Kayıtlı Üye
Meleklerle iletişime yeni başladım.
Açılan konularda melek kartlarının iletişime destek olduğunu söylemişsiniz. Ve Beki İkala Erikli'nin melek kartlarını öneren moderatörlerimiz olmuş. Ben kartların yanında Beki İkala'nın birkaç kitabını daha almak istiyorum tam manasıyla kavrayabilmek için.
-Meleklerle Yaşamak
-Meleklerin Gücü
-Koruyucu Meleğinizle Buluşun
Kitap yorumlarını okuduğumda kitapların genel olarak aynı şeyi anlattığını yazan okuyucular olmuş. Olayı ve özü kavrayamayan herkesin yorum yapabildiğini düşünerek bu yorumlara güvenmedim.
Sizlere danışmak istedim. Kitaplar birbirlerinden farklı olarak hangi konular üzerinde duruyor? Yorumlarınız neler?
Bunlar benim seçtiğim kitaplar. Sizlerin de yararlı olacağına inandığınız ve bana önermek istediğiniz kitaplar varsa önerilerinize açığım.
Sevgiyle.

-Meleklerle Yaşamak
-Meleklerin Gücü
-Koruyucu Meleğinizle Buluşun
Kitap yorumlarını okuduğumda kitapların genel olarak aynı şeyi anlattığını yazan okuyucular olmuş. Olayı ve özü kavrayamayan herkesin yorum yapabildiğini düşünerek bu yorumlara güvenmedim.

Bunlar benim seçtiğim kitaplar. Sizlerin de yararlı olacağına inandığınız ve bana önermek istediğiniz kitaplar varsa önerilerinize açığım.

Sevgiyle.