greengrass
Kayıtlı Üye
evet öyle görünüyor.
İlgili iki linkten konunun boyutları hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.sevgili chillout ilgili yazına nasıl ulaşabiliz. okumak istiyorum
bide ışığı açınca yada çığlık atıncada kaçıyorlar![]()
Elbette ki değil. Sakın böyle anlaşılmasın! Lamba yakmak kimseyi kovmaz. Kesinlikle bir önlem değildir. Sadece Ewa'nın belirttiği durumun ne olabileceğini söyledim. Bu dediğim şeyi koruma veya kovma yöntemi olarak kullanmak ''Ghost Busters/Hayalet Avcıları''ndaki gibi elektrikli süpürgeyle, hayalet toplamaya benzer. Yani bu bir yöntem değildir, diğer üyelerimiz de bu şekilde algılamasınlar lütfen.Açıklamanız güzel olmuş dediğiniz gibi mertebelerinden kaynaklı olabilir evet ben bu açıdan düşünmemiştim herşeyin enerjisi aynı değildir tabikide.Ben bunun kesin bir çözüm olmadığını vurgulamak istedim sevgili ewa'ya kendi tecrübelerimdende destek alarak.Hani hangi ağırlığı ne kadar kaldıracağı belli olmayan bir halata tutunmak gibi bu izlenmesi gereken kesin yol değil aslında.Teşekkürler bilgi için sayın chillout.
Fısıltı şeklinde size duyuruluyorsa bunu dua okuma ile çözemezsiniz yani dua deceoder görevi görmeyecektir çünkü size duyurmak istedikleri konuşmak muhabbet degil sadece fısıltılarla varlıklarını hissettirmek amacıdır, konuşmak istediklerinde ise gayet net bir şekilde seslerini duyuracaklardır...
Bu çok farklı konuyu şimdi daha iyi tahlil ettim, siz farkında olmadan boyutlar arası pencere aralamışsınız, ne onların sizden haberi ne sizin onlardan haberi tam manası ile olmuş, aynı koordinatları kullanmışsınızda birbirinizden habersiz pencere açmışsınız.. Buna sebep sizinle alakalı bir durumda olabilir onlardan kaynaklı bir hatada olabilir, şuan bir sorun yok üzerinde fazla durmayın ne kadar egilirseniz bu konuya o derecede güç ve enerjiniz o kapıyı pencereyi istem dışı aralayacaktır...Ben şöyle 1-2 yılda bir transa geçer gibi oluyordum. 3 yıldır olmadı şükürler olsun. Ne yapıyorsam yaptığım işe devam ederek ve baştan savma cevaplar vererek 2-3 dakika kendimden geçiyordum. Bu sırada 2 kişinin anlaşılmaz konuşmalarını dinliyordum. Hani birşeyle uğraşırken başkjasının dediğini anlamazsınız ya. Onun daha anlaşılmazı. Bunları duyarken kafamda oluşan görü de 2 tane gölgeydi. Herşeyi mutlaka kafanızda hayal etmişsinizdir. Ne bileyim, radyo spikerini dinlerken ve ya aşağıdan gelen köpek seslerinde mutlaka kafanıza anlık görüntüler gelip gider. İşte ben o görüntüde duvara yansıyan 1 kadın 1 erkek gölgesi görüyordum aklımda. Sizce bu dediğiniz gibi bir fısıltı olayı mıdır yoksa önemsiz ve psikolojik birşey mi?