scorpion1
Banlı Kullanıcı
5,6 yıl önce çok garip bir olayla karşılaştım hatta uzun bir zaman unutmak için bu konuyu bilen kişilerle bile konuşmadım.Unuttum sanıyodum site birçok yazıyı okuyunca beynimin ücra bir köşesine saklamışım yıllar önce bazı ailevi olaylardan dolayı çok sıkıntı içerisindeydim.çok sinirliydim,yemek yemiyor,uyumuyor,insanlarla tüm iletişimimi kesmiştim biri bana seslense dövecek kadar sinirleniyordumannem de bu durumdan rahatsız olmuş Antakyada bir hocayla görüşmüş hocada bir yazı vermiş suyun içine atılıp 1hafta içilecek demişti içtikten sonra biraz rahatsızlana bilirsin diyordu içindekiler çıkmak istemeyebilir seni biraz zorlarlar dedi.Ben gece o suyu içtim tabi yine uyuyamadıgım için gece kalkıp bir sigara yaktım sonra elimdeki sigaranın ateşiyle masa örtüsünü yakmaya çalışıyordum neyapıyorum ben ya diyerek kalkıp banyoya girdimelimi yüzümü yıkadım sag tarafda bir oda vardı kullanmadıgmız kapısı açıktı otarafa döndügümde 3 tane cinn gördüm galiba onlardı başka ne olabilirdiki 1 tanesi önde diger 2 si arkadaydı üzerlerinde gri renkte başlarına kadar kapatan pelerine benzeyen bir kıyafet vardı.Tırnakları uzun yüzleri gözükmüyordu ve çok igrenç bir koku vardı ben bu olaydan sonrada bir kaç gün o odada o kokuyu hissettim ve ben onlarla sabaha kadar abiri caizse cebelleştim güneşin dogmasına yakın gittiler ama bana bir çok şey gösterdiler söylediler.yani bukadar kısa degil aslında özetliyerek yazıyorum hatta yarı baygın bir durumdayken hamile bir kadının ölecegini falan sayıklamışım.bana netür bir büyümyapıldıgınıda örmüştüm.cidden hamile ve uzaktan akraba sayılan bir arkadaşımız intihar etmişti.kısa bir süre sonra.arkadaşlar cin lerde tuhaf bir koku olurmu...