Whısper
Kayıtlı Üye
Ben cinleri gördüm, ellimle tuttum ve onları hissediyorum ama gerçekten onlardan dost kolay kolay olmaz bana. Çok yardımcı oluyolar. Yararını da görüyorum zararını da. Siz siz olun onlardan bir adım geri durun.
Sanırım yalan beyanlar bizim forumumuzdaki diğer arkadaşlarımızında kafasını karıştıracaktır.. Böyle birşey görüşümce mümkün değil.. Tabiki saygı çerçevesindeyim olabilmiş olabilir.Fakat 1. si cinleri görüyor olmak onları hissetmek bunlar yeterli değil elbetteki.. Konuyu açan arkadsımıza gelince. Bircinden gerçekten dost olmaz. Ancak alıcak vericek hesabı olur. Bir anlaşma yapılır.. Anlaşma kuralları konulur. O sizden birşeyler talep eder, sizde ondan Ve böylece karşılıklı alışveriş başlar.. Ve elbetteki cinlerin tamamı şeytanı varlık değildir. Onlarda Dünya üzerinde yaşıyan bir kavim. Ve ibadet edeni etmeyeni inananı inanmayanı,muzur'u yaramazı, piskopatı vs. insanlar kaç çeşitse bir okadar çeşidi mevcuttur.. Yardım amaçlı düşünülüyorsa şayet bu Yine sitemizde bir yerde okumuştum mevcut olan bir dua ile mümin bir cin çağırılıp yardım istene bilir. yanlız bu aşamada uzun sürer. hatırladığım kadarı ile 7 gün 7 gece süren bir dua ve hazırlıktan oluşuyor. 7. gecenin sonunda Allahın selam'ı ile belirdiği söyleniyor ne kadarı doğru bilemiyorum . Ama sitemizde okumuştum. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Ancak dikkatçekerek uyarmak isterim. Kesinlikle ama Kesinlikle isimlerinden birini öğrenir Basit bir cümleyle bile davet çıkartırsanız hayatınız kötü yönde çok ilerler.. ve en çok pişman olacağınız şeylerden biridir. Bir arkadaşımızında dediği gibi Geri dönüşü olamayan bir hayat tarzı bu . O yüzden hakaret vari alaycılık bilip bilmeden sadece bir isimle basit cümlelerle korumasız davetler ve günlük yaşadığımız bazı hareketlerle rahatsız edilmemeli . ve ne olursa olsun onlardan beklentili olunmamalıdır. Unutmayın .. yüzyıllar önce Hz.süleyman'ın ölümünden sonra yapılan anlaşmayı onlar bozdu. İlk kan'ı onlar döktü. Ve 2 ırk arasında kesin bir anlaşma devam etmekte. İhlali hayatınızla ödemek zorunda kalabilirsiniz.. Şakaya gelicek birşey değil .. Teşekkürler .. Saygılar @n@£L