cin kardeşlerimizle arkadaşlık kurmak istegi niyete göre degişir,
eskiden insanlar cinlerle arkadaş olmayı imanlarının dahada artması için isterlermiş.. Onlara din hakkıda sorular sormak için, onları görerek kuran'da var olan gerçege tanıklık etmek için çaba sarfederlermiş..
Bir kısım insanlarda cinleri tıp alanında kullanmak için dostluk isterlermiş ki o devirde tıp alanında doktor bulmak neredeyse imkansız hele fakirseniz unutun bunu.. Bu sayede müslüman alim cinler onlara fayda verirmiş..
Bir kısım insanlar ise fiziki güç gereken inşaat işcilik gibi konularda onların yardımını görmek için dostluk kurarlarmış...
Günümüzde ise sadece muhabbet gülmek eglenmek macera yaşamak için bu isteniyor, herkese benim cin arkadaşım var diye caka satmak için arzulanıyor..
Bakı arkadaşlar tekrar söylüyorum onlar niyetlerinizin farkında, onlarla eglenmek istediginizde onlar sizinle eglenirde haberiniz olmaz.. Etrafınızda deli diye gördügünüz bazı kişiler bu eglencenin sonucudur,haberlerde izledigimiz ailesini katledip sonrada intihar eden bazı kişiler bu dostlugun sonucudur.. Her zaman dedim cinler kardeşimizdir ancak her kardeş iyi degildir, şakaya gelecek durum degildir, benim çok tanıdıgım var bu istek onlarda vardıda şimdi sokaklarda elbisesini soyarak saç baş tarumar çöp içinde karın doyuruyorlar...
Ancak illa cinlerle irtibat kurmak isteyenler olursa tüm mesuliyet kendilerine ait olmak üzere bikaç teknik anlatabilirim lakin şu unutulmamalıdır ki, genellikle siz istediginiz zaman degil onlar istedigi zaman sizinle dostluk kurar.. Bunu bir arkadaşlık teklifi olarak düşünün, bazen size gelen teklifi ret edersiniz bazende kabul eder oynar geçersiniz bazende kardeşten öte dost olursunuz, bu tamamen ona ve size baglı gelişen olaylardır...