Bedenimdeki Cinlerle İrtibat Kurma Deneyimi ve Yöntem Arayışım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Taner_71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Taner_71

Kayıtlı Üye
Zaman zaman bedenimde garip bir his, adeta varlıkların dolaştığını fark ediyorum. Özellikle yalnız kaldığım anlarda bu varlıkların farkındalığı daha yoğun hissediyorum. Araştırmalarım ve yaşadığım deneyimler, bunun cin veya farklı bir enerji olarak tanımlanan varlıklarla ilişkili olabileceğini düşündürdü. Zamanında bir arkadaşımın gönderdiği bir enerjiden sonra bu varlıkların varlığını vücudumda gezdiğini daha belirgin bir şekilde hissetmeye başladım. Ancak aradan geçen süreye rağmen onlarla bir iletişim veya yönlendirme sağlayamadım. Bedenimde sürekli dolaşmalarına rağmen, herhangi bir etkileşim ya da irtibat yaşayamıyorum. Bu noktada benim merak ettiğim ve araştırmak istediğim konu, bu varlıklarla bilinçli ve güvenli bir şekilde irtibat kurmanın yolları. Onlarla doğrudan bir diyalog kurmak, varlıklarının niyetlerini anlamak ve olası yönlendirmelerini yapmak. Bedenimdeki bu varlıklarla enerjilerle nasıl irtibat kurabilirim?

Zaman zaman bedenimde garip bir his, adeta varlıkların dolaştığını fark ediyorum. Özellikle yalnız kaldığım anlarda bu varlıkların farkındalığı daha yoğun hissediyorum. Araştırmalarım ve yaşadığım deneyimler, bunun cin veya farklı bir enerji olarak tanımlanan varlıklarla ilişkili olabileceğini düşündürdü. Zamanında bir arkadaşımın gönderdiği bir enerjiden sonra bu varlıkların varlığını vücudumda gezdiğini daha belirgin bir şekilde hissetmeye başladım. Ancak aradan geçen süreye rağmen onlarla bir iletişim veya yönlendirme sağlayamadım. Bedenimde sürekli dolaşmalarına rağmen, herhangi bir etkileşim ya da irtibat yaşayamıyorum. Bu noktada benim merak ettiğim ve araştırmak istediğim konu, bu varlıklarla bilinçli ve güvenli bir şekilde irtibat kurmanın yolları. Onlarla doğrudan bir diyalog kurmak, varlıklarının niyetlerini anlamak ve olası yönlendirmelerini yapmak. Bedenimdeki bu varlıklarla enerjilerle nasıl irtibat kurabilirim?
Eğer kurallarda varlık daveti veya varlıklarla iletişim kurma üzerine bir kural olmasa söylerdim ama kurallarda varlık, cin daveti gibi şeyler tehlikeli olabileceğinden yasak diye biliyorum verilmesi. Yani varlık haricinde başka bir şey de olabilir o yüzden bence bakım yaptırın derim emin değilseniz. Ne olduğundan emin olduktan sonra ona göre hareket edersiniz.

Teşekkür ederim, söylediklerini anlıyorum. Benim amacım bir varlık daveti yapmak ya da bilinçsizce tehlikeli bir şey denemek değil.

Özellikle yalnız kaldığımda, bedenimin belli bölgelerinde kolumda, bacağımda, sırtımda net bir şekilde bir hareket ve dokunma hissi oluyor. Bu bir enerji akışı gibi değil, gerçekten dışsal bir temas gibi.

Zamanla bu hissin bir varlıktan geldiğine emin oldum. Şu anda tek isteğim, bu varlıkla bilinçli ve güvenli bir şekilde iletişim kurabilmenin mümkün olup olmadığını öğrenmek.

Yani bir davet değil, hâlihazırda benimle temasta olan bir varlığı anlamaya ve iletişim kurmaya çalışıyorum.

Bu konuda tecrübelerinizi ya da güvenli bir iletişim yöntemi biliyorsanız, paylaşırsanız sevinirim. Amacım sadece bu durumu anlamlandırmak, kontrol altına alabilmek ve ilerlemek.

Böyle bir konuyu başka bir forumda daha gördüm. O forumdaki yazan kişilere aldanma. Hiçbiri gerçek anlamda bir şey bilmiyor bildiklerini sanıyor. O forumda hoca denilen şahıs ses kaydı göndermişti ses kaydında cini konuşturuyordu (güya) ve ibranice konuştuğunu iddia ediyordu ancak ibraniceyle uzaktan yakından alakası yoktu. İnanma oradakilere.

Damar seyirmesi gibi bir durum olabilir mi acaba? Bir doktora danışın ve vitamin değerlerinize baktırın derim.

Damar seyirmesi gibi bir durum olabilir mi acaba? Bir doktora danışın ve vitamin değerlerinize baktırın derim.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Damar seyirmesi veya vitamin eksikliği gibi fizyolojik durumları tamamen göz ardı etmiyorum aslında bu tür sağlık kontrollerini yaptırmak da önemli. Ancak yaşadığım deneyim, klasik fizyolojik belirtilerden çok daha farklı bir nitelik taşıyor. Örneğin, hissettiğim varlıkların yoğunluğu ve hareket şekli sadece kas veya sinir aktiviteleriyle açıklanamayacak kadar belirgin ve yönlü. Ayrıca bu durum, yalnız kaldığımda veya belirli enerjilerle etkileşim kurduğumda artıyor yani tamamen fiziksel bir rastlantı gibi görünmüyor.
Benim ilgilendiğim nokta, bu deneyimlerin enerji ve bilinç düzeyinde olası bir etkileşim boyutu. Bu yüzden araştırmalarımı hem psikolojik/fizyolojik perspektiften hem de enerji/varlık perspektifinden sürdürüyorum.

Bedenizin sizin kabuğunuz. Bir başka form onun içinde yer almaz. Bu yanlış inanç kalıbını değiştirmek ile başlayın.

Sizin hayatınızı olumsuz olarak etkileyen enerji alanınız da başka bir yaşam formu olduğuna inanmanızın nedenleri nedir. Neler yaşıyorsunuz.
Anlatıklarınızın dışında.

Geri