"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bedenim Sallanıyor !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan magics21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

magics21

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

Benim bi sorum olucaktı.Ben daha önce astral seyahat yapmaya çalıştım ve astral seyahat konusu üzerinde 1.5 2 yıldır duruyorum.Ben geçen gece astral seyahat yapmaya karar verdim. konsantre oldum ve bedenim sallanmaya başladı,ellerim ve bedenim ters dönmüş gibi hissettim ve gözüm kapalıyken hafif beyaz bi yer geldi önüme. bende herhalde çıktım dedim, gözümü bi açtım aynı yerde duruyom :banghead: hareket etmedigim zamanlarda ise ( yani gündelik hayatta otururken) sallanıyormuş gibi hissediyorum.nedeni nedir ?

Merhaba arkadaşlar

Benim bi sorum olucaktı.Ben daha önce astral seyahat yapmaya çalıştım ve astral seyahat konusu üzerinde 1.5 2 yıldır duruyorum.Ben geçen gece astral seyahat yapmaya karar verdim. konsantre oldum ve bedenim sallanmaya başladı,ellerim ve bedenim ters dönmüş gibi hissettim ve gözüm kapalıyken hafif beyaz bi yer geldi önüme. bende herhalde çıktım dedim, gözümü bi açtım aynı yerde duruyom :banghead: hareket etmedigim zamanlarda ise ( yani gündelik hayatta otururken) sallanıyormuş gibi hissediyorum.nedeni nedir ?

Gözünü açarsan biter tabi =)) o zamanında banada oluyordu baş dönmesi o.

Herhangi bi tecrübenizi anlatırmısınız ? :D gerçekten merak ediyorum :) özellkle çıkış sırasında neler yaşıyosunuz, oradaki ayrıntıya değinirmisiniz ? :)

deneyimi anlatmak iyi değil işte yapılan işin özelini,değerini kaybetmeye sebep oluyor =) ben profesyonel değilim profesyonel olunca anlatırım söz =))

Merhaba arkadaşlar

Bu konuya benzer 1 konu daha çamıştınız orada gerekli cevapları vermiştik.(http://www.gizlimabet.com/threads/33499-Astral-Seyahat-Çıkış-Evresi) .Yaşadığınız olayı çok çok önemli bir olaymış gibi 2 kere konu açarak sormanıza bir anlam veremedim.

Yaşadığınız deneyimler kişiseldir.Bir başkası fazla bir şey diyemez.

Geri