Beden ve Ruh Karmaşası.

kutsal41

Kayıtlı Üye
Herkese merhabalar.
Uzun zamandır foruma girmiyordum. İş güç evlilik sağlık sorunları sebebiyle.
Evlendiğimden beri hiç bir işim rast gitmiyor. Ne sağlık ne para nede gelecek hakkında. 3 senedir bir dileğim duam var. Zikirler çekildi, oruçlar tutuldu. Aklınıza gelebilecek her yolu denedim. Ama duam kabul olmuyor. Son 1 senedir İsa ile ilgili rüyalar ve onun sözleriyle uyanıyorum. En son dün rüyamda siyah cüppeli hristiyan bir papaz ( öyle olduğunu düşünüyorum) bana bir kahve verdi. İçmeden dilek tut ve 3 yudumda iç dedi. Bilemiyorum bunlar ne anlama geliyor beni aydınlatacak var mı? ve belki anlamsız olacak ama astroloji yıldızname yada hangi tür olur bilemiyorum benim geleceğim hakkımda öngörü sunabilecek varsa gerçekten beni rahatlatmış olur. Haklarınızı helal edin biraz uzun oldu.

Merhaba,

Evlilik kararı ve Satürn döngüsü aynı zamana denk gelmiş olabilir. Eşinizin haritası sizin haritanızda 2-6-8 gibi evleri tetikliyor yada aktifleştiriyor olabilir. 3 sene kısa bir zaman değil, yüksek ihtimalle Satürn döngüsü fakat drakonik haritaya da bakmakta fayda var. Drakonik harita size sebebi gösterir. Kaderin x olay ve bunu yaşamak zorundasın gibi bir cümle ile gelmez. Etkileri sizin için masaya yatırır, o kadar. Bir astrologdan danışmanlık alabilirsiniz.

Rüyanızı neden anlatıyor ve rezonansını bozuyorsunuz.. Uzun bir süre benzer rüyalar görmezseniz şaşırmayın. Sizin adınıza, yeniden görebilmenizi diliyorum.

Teşekkür ederim zamanınızı ayırıp cevap yazdığınız için. 3 senedir rüyalarım bana tuhaf geliyor. Artık paylaşmak istedim. 3 gece üst üste kabenin yıkılışına kadar rüyalar gördüm. Bu zaman içinde inancımda gerçekten zayıflamalar oldu. Bilemiyorum ne kadar anlatmak olur ama bir gün çok daraldım, yatmadan bir saat dua ettim eğer oradaysan beni duyuyorsan işaret ver diye, o gece rüyamda Önce arapça sonra türkçe ben Allahım diyen varlık gördüm . Suratı eli yüzü vucudu yok, etrafında kırmızı şimşekler çakıyor ve şimşeklerin ortasında bir beyaz nur. İnancımı korumaya çalışıyorum ama başımdan geçen olaylar ve dileklerimin olmaması beni çok yaralıyor.

İsa'nın sözleri, Hristiyan bir papazın kahve verip dilek hakkı sunması.. üç gece üst üste Kabe'nin yıkılışı.. yaratıcıyım diyen beyaz bir nur.. rüyalarınızı şimdilik yorumlayamam ama bu kadar Net ve ilginç rüyalar görmeniz şaşırtıcı...

Teşekkür ederim zamanınızı ayırıp cevap yazdığınız için. 3 senedir rüyalarım bana tuhaf geliyor. Artık paylaşmak istedim. 3 gece üst üste kabenin yıkılışına kadar rüyalar gördüm. Bu zaman içinde inancımda gerçekten zayıflamalar oldu. Bilemiyorum ne kadar anlatmak olur ama bir gün çok daraldım, yatmadan bir saat dua ettim eğer oradaysan beni duyuyorsan işaret ver diye, o gece rüyamda Önce arapça sonra türkçe ben Allahım diyen varlık gördüm . Suratı eli yüzü vucudu yok, etrafında kırmızı şimşekler çakıyor ve şimşeklerin ortasında bir beyaz nur. İnancımı korumaya çalışıyorum ama başımdan geçen olaylar ve dileklerimin olmaması beni çok yaralıyor.
Söyleyeceğimi kesinlikle yanlış anlamanızı istemem, bu dünyada neye meylederseniz o size kolaylaştırılır. Niyetin yoldan çıkmaksa önün açılır, yürüdüğün yola bağlı kalmak istersen bu yönde önün açılır. Belki de vermek üzere olduğunuz bir sınav vardır, her şeye anlam yüklemeyin. İnancınıza sarılın, işler yoluna girecektir..

Ruhu uyanıp reankarne lerini anlayıp ruh tekamülüne hangi gezegenden geldi ordaki hayatı yada ordaki aileside uyansın hatırlasın orayla ilgili karmik bag varsa çözsün istiyor yani ruhun tersine tekamül ediyor gökteki oversoul benligide bunu yapıyor olabilir önce böyle başlar fakat sorgulayıp AA gerçek değilmiş keşke 5 yada 4 sene önce yapsaydımda diyebilrsin

çok tehlikeli yoldasın ruhun tersine tekamül ediyor, birisi önce çakal avatarlı set gibi seni bataklığa çekicek ruhun orda parçalanacaktı sonra bu dünyada düzenin yıkılabilir iflas edebilirsin ve daha kötüsünüde yaşayabilirsin dünyada başına böyle kötü olaylar gelmeden yüksek ruhun yada oversoul un bak bu yol yanlış burdan dön diye seni uyarıyor, aynısını bundan 10 sene önce çocukken yaşamıştım ögretmen lexor beni uyarmıştı burda çok eski üyeydik bende her gece siyah köpek çakal İn beni kovaladıgını görürdüm sonra olacaklar oldu ruhu aslında gelecekten geliyor ve seni keşke yapmasaydim diyeceğin şeyi yapma diye uyariyor tarot ta yıkılan Kule ve şeytan kartı inisiye de sett yani hain tuzak kuran çakal başlı tanrı etrafinda biri tuzak kuracak ve hayatin terse dönecek

Ben şöyle düşünüyorum, her din yaratıcının bilgeliğinden bir şeyler barındırır. Aslında sadece dinler de degil, doğada göreceğiniz her şeyde yaratıcıyı hissedebilir, yaşayabilirsiniz. Rüyalarınızdan yola çıkarak belki hristiyanlıktan almanız gereken bazı bilgelikler, dersler, bilgiler olabilir diye düşündüm. Ama bu ve diğer tüm cevaplar sadece bir tahminden ibaret. Sebebini öğrenmeniz için bakım yaptırmanızı tavsiye ederim.

Herkesin yaptığı yorumlar ve mesajlar için çok teşekkür ederim. Her yorumda şaşırıyorum. Bilmediğim bilemediğim meğer ne çok şey varmış. İnşallah Hristiyan cinler değillerdir diye umuyorum. Birde varlık tehdidi olursa tüy diker bunların üstüne 😅

Geri