TheDarkLord9o9
Kayıtlı Üye
		Merhaba belli bir bedel karşılığında ruhani varlıklardan belli bir fiziksel güç veya ruhsal anlamda güç alabilir miyiz ?

Hayır öyle bir amacım yok sadece forumda gezinirken bu konuyla ilgili bir kullanıcının fikrine denk geldim ve merak ettiğim için sordumSüpermen kaptan amerika gibi bir şey olmak istiyorsan öyle bir şey yok
Bedel olmadan güç elde edilebilir mi ruhani varlıklardan kastım ise ezoterik mistik metafizik varlıklarNeden bir bir bedel ödemeniz gerekiyor?
Ruhani varlıklardan kastınız nedir?
Teşekkür ederim yanlış biliyormuşum dediğin gibi farkında olmadığımız gücün bedelini ödüyoruz ya da ödedik sadece farkındalığımız kısıtlı asıl gücü dışarıdan değil içten hissetmek gerekEzoterik, derin bilgi ya da öğreti demek.
Mistik, ruhsal bir deneyim, tanrısal birlik hissi, içsel bir inanış hali demek. Yani bunlardan varlık olmaz.
Metafizik varlık olabilir. Evrensel olarak kabul edilmiş tek bir metafizik varlık yok.. size göre bu nedir onu anlamaya çalışıyorum.
Güç zaten vardır ortaya çıkması gerekir. Belkide o bedel ödenmiş bile olabilir.
Bir şey için mutlaka bir şey vermem yanlış inanç kalıbından arınmak lazım.
En büyük güç bilgidir. Ödenecek bir bedel varsada bu bilgi için üretilen çaba olabilir.