"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bazı kitapların e- booklarını arıyorum.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan frknfb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

frknfb

Kayıtlı Üye
merhaba herkese siteye yeni üye oldum çok merak ediyorum yalnız araştırdığım kitapların çoğuna ulaşamıyorum çünkü bildiğiniz üzere Hotfile. com kapatıldı ve genelikle kitapların özellikle türkçe kitapların çoğu ordaydı bu yüzden indiremiyorum sizden ricam şudur elinde:
esrari kasımi
risale i samur hindi
el müstetabul mensuh fi iklmi ruhani
davetname
menbau usulü hikme
el cevahirul lemmeah
kenzi hüseyin
BU Kitapların TÜRKÇE e-kitabı veya pdf si varsa verir misiniz? özellikle esrari kasımi çok istiyorum acil lütfen
çok teşekkür ederim...

Forum kurallarının 24. maddesi Telif hakları nedeniyle eser sahiplerinin kendi izinleri dışında indirme bölümleri kapatılmıştır. Lütfen talep etmeyiniz ve ekleme yapmaya çalışmayınız diyor.Bu konuda zamanında bende bilmeden böyle bir paylaşım yapmıştım ve eski bir eser bile olsa telif hakları konusunda sıkıntı yaşanmaması için eklememiz gerektiğini öğrenmiştim.Bilginize.

Forum kurallarının 24. maddesi Telif hakları nedeniyle eser sahiplerinin kendi izinleri dışında indirme bölümleri kapatılmıştır. Lütfen talep etmeyiniz ve ekleme yapmaya çalışmayınız diyor.Bu konuda zamanında bende bilmeden böyle bir paylaşım yapmıştım ve eski bir eser bile olsa telif hakları konusunda sıkıntı yaşanmaması için eklememiz gerektiğini öğrenmiştim.Bilginize.

haklısınız ...
kitap fiyatları o kadar pahalı olmasa korsan diye bişi kalmaz korsan kitapları bile 3 kitabı 10 tl ye alıyoruz demek ki sorun masraflar değil ,sorun yazarda ve yayınevinde..
piyasayı darmadığın etmek var aklımda ama yine vicdan yapıyorum biraz, acımasam elimde ne var ne yok koyarım fiyatlara tepki için:)

çok sağol indirdim de nasıl bir kitap bu ya hayvanı kazanda kaynatma falan bu işler hep böyle oluyosa bizim yaptıklarımız geçersiz ozaman

ben de anlamadım oraları zaten uyunel hakaik diye bi kitap var oradada benzer şeyler var. köstebeğin kalbini çıkarıyon bilmem neyin ödünü çıkarıyon ,karganın beynini yiyorsun falan macun yapıyorsun bilmem ne. iğrenç şeyler var ... yapacak olan varsa yapsın denesin yaniii ben gidip de karganın beynini çıkaramam :D

Arkadaşımızın istediği diğer kitapların telif hakları var.Google'da havas kitapları diye aratırsan satış yerlerini bulup temin edebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri