"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Başlayacağım Fakat...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Itachi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Itachi

Kayıtlı Üye
Evet başlayacağım fakat bir kanıt istiyorum, gerçek olduğuna dair böyle şeylerin. İnanarak başlayacağım ama ne kadar kişiyle konuşsam, ne kadar video izlesem ya göstermem dediler ya da videoshop ile bazı yanıltmacalar verildi. Ben sizden gerçek bir kanıt istiyorum, beni teşvik edebilicek bir kanıt. Şimdiden hepinizden böyle sorguladığım için özür diliyorum ve de yardımlarınız için teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalın. :)

Evet başlayacağım fakat bir kanıt istiyorum, gerçek olduğuna dair böyle şeylerin. İnanarak başlayacağım ama ne kadar kişiyle konuşsam, ne kadar video izlesem ya göstermem dediler ya da videoshop ile bazı yanıltmacalar verildi. Ben sizden gerçek bir kanıt istiyorum, beni teşvik edebilicek bir kanıt. Şimdiden hepinizden böyle sorguladığım için özür diliyorum ve de yardımlarınız için teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalın. :)

Neye başlamak istediğinizi merak ettiğimi söyleyemem ama inanmadığınız bir şeye neden başlama mecburiyeti hissettiğinizi kendinize sorarsanız gerçekte aradığınız yanıtı belki bulabileceğinizi sanıyorum

Büyük ihtimalle enerji çalışmalarına ve metafizik olaylarına başlıyacaksın . Sana söyleyim bayadır bu forumdayım ve daha farklı sitelerden videolar izliyor okuyorum , öğreniyorum . Bana inandırıcı gelmiyorlar ve bende kanıt arıyorum . Ama rüya görme , lucid rüya ve astral seyahat ile başlayabilirsin :) . Bunlar bilimsel olarakta kanıtlanmış ama maddesel dünyada göremediğimiz şeyler .

Dex teşekkür ederim :) sizlerede teşekkür ederim Başlıyacağım şey tabiki Psişik güçlerle ilgili şeyler ve kaçınız başarabiliyor öğrenmek istedim :)

Siz görmeye hazırsanız kanıtlar ordadır ama siz hazır değilseniz hiçbir kanıt kanıt değildir.

Siz kendiniz inamıyorsanız bizim kanıtlarımız hiçbir işe yaramaz.
Önce kendinizi inandığınızı kanıtlayın.:)

Bence site içinde aranacak en önemli şey Allahın nurunu nasıl kazanırım derecem nasıl artar ve insanlara Allahın nurunu nasıl yayarım ahiretimi nasıl kurtarırım olmalı.

Bence site içinde aranacak en önemli şey Allahın nurunu nasıl kazanırım derecem nasıl artar ve insanlara Allahın nurunu nasıl yayarım ahiretimi nasıl kurtarırım olmalı.

Evet o da önemli ama burası dini bir forum değil bunları başka yerden de öğrenebiliriz.

Bence site içinde aranacak en önemli şey; Allah'ın nurunu nasıl kazanırım, derecem nasıl artar ve insanlara Allah'ın nurunu nasıl yayarım, ahiretimi nasıl kurtarırım olmalı.

Evet, o da önemli ama burası dini bir forum değil, bunları başka yerden de öğrenebiliriz.

Dini bir forum sitesi demedim ben. Burada paylaşırım, zamanı gelmiş olan görür, alacağını alır.

Konu ile alakasız ikili tartışmalar için özel mesajlaşma ve profil mesajlaşma teknolojimiz var. Kullanınız ki konular gereksiz tartışmalar ile şişmesin.

Kanıt arıyorsanız içinize bakın, insanların ağzının içine değil. Söylediğimi yanlış anlamayın lütfen güven sorununuzu başkalarının söylediği şeyler ile alt edemezsiniz.

He bir de 20 bine yakın üyenin de GMPP'de ne aradıklarını da kendinize sorabilirsiniz. Eminim yardımcı olacaktır.

Sevgi ve ışıkla.

Geri