"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Başlangıç

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rein
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rein

Banlı Kullanıcı
Daha yeni başladım meditasyon yapmaya(az cok yapabiliyorum ya da bana oyle geliyor) fakat nereden başlayacağı mı bilemediğim için bu konuyu açtım.Belki yanlış yere açmışımdır bu yüzden özür dilerim..Arkadaşım bana psi wheel yap demişti bunun üzerine araştırdım ve 2 gündür yarım turda olsa başarabiliyorum fakat bundan sonra ne yapıcağım..Bilen birisi yardımcı olabilir mi?

NOT:Konu için tekrardan özür dilerim

Yeni üye olmuşsunuz hoş geldiniz. Konu açmanıza hiç gerek yoktu bir çok meditasyon çeşidi forumda mevcuttur. Psi wheel konularını da bulabilirsiniz. Arama bölümünden istediğini bulabilirsin bu konularda çok geniş bilgiler mevcut. Sevgiyle kalın :)

Yeni üye olmuşsunuz hoş geldiniz. Konu açmanıza hiç gerek yoktu bir çok meditasyon çeşidi forumda mevcuttur. Psi wheel konularını da bulabilirsiniz. Arama bölümünden istediğini bulabilirsin bu konularda çok geniş bilgiler mevcut. Sevgiyle kalın :)

Biliyorum zaten burada öğrendim farkındalık falan fakat o kadar çok konu var ki ilk önce hangisine bakacağım onu bilmiyorum.

Örneğin, Psi ball renklendirme konusuna girdim ama ondan önce psi ball oluşturmak varmış. Ona da baktım fakat telekinezide gelişmek lazımmış onun için de böyle bir zincirlemeye girdim. İlk önce hangisinden başlasam bir liste istedim sadece. Araştırmasını yaparım. Benim için sorun olmaz çünkü günde 3 saat bu sitedeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri